perfect sense

xflil

New member
סליחה?!

אני מבין שאת הודעתי מחקת בגלל ניבול פה. אבל את הודעתי הארוכה גם מחקת וזה אני ממש לא מבין ולא מקבל על הדעת.

הודעות המשורשרות להודעה מחוקה

נמחקות גם הן, אוטומטית. כך הממשק עובד. לא ניתן להפריד שרשורים.

אתה יכול לשחזר אותה

אבל אני מציעה לך לחשוב כמה פעמים לפני שתעשה כך: האם לא כדאי להעביר את הדיון לפורום פוליטיקה, או למסרים? הפורום לא נועד לדיונים פוליטיים, אלא לדיונים על פינק פלויד. כל עוד ההודעות נוגעות לרוג'ר ווטרס ודעותיו, אין בעיה. מעבר לכך, ניתוחים היסטוריים של הסכסוך במזה"ת, אינם מענינו של הפורום. זוהי הערה כללית, לכולם.

סתם אוכל סרט

ומתבכיין כי זה אתה לא התעצבנת שהגרמנים הרגו את היהודים אפילו שזה היה מזמן ושאר הגרמנים שחיים כיום לא אשמים בכך ולא היה אכפת לך שהערבים הרגו את החטופים ובכך בעצם הוא כן השלים את המעגל הרצחים שלך ולא אמר הי היהודים הם ככה וככה העיקר שלא יגידו שום דבר על היהודים אחר כך מתפלאים שעושים בהם פוגרומים

אוקיי, כן

אולי הוא בכל זאת היה צריך להגיד ה"נאצים הרגו את היהודים" וה"כיבוש הרג את הערבים" וה"חמאס הרג את החטופים" או מה שלא יהיה.. בכל מקרה זה עצבן אותי.

Tinty

New member
לדעתי,

ווטרס ניסה לכוון בשורות אלו לרעיון לפיו "בני אדם א'" הורגים את "בני אדם ב'", שהורגים את "בני אדם ג'". אני לא לקחתי את הקטע ממש ללב, בגלל שהוא יכל להתייחס לרוסים ולצ'צ'נים, או לעמים אחרים, ולדעתי המסר היה זהה, שכן השיר לא עוסק ספציפית ביהודים ובערבים, אלא בסדר היום העולמי (לדעתי לפחות). נ.ב. יחסית לאדם שעמד בדיוק בין הרמקול הימני הקדמי לימני האחורי, הביצוע והאפקטים הקוואדרופוניים בPart II (בין השאר) היו מדהימים - ממש התחלתי לפתח פרנויה, ולהסתובב ב360 מעלות בעקבות הסאונד! לא שמעתי דבר כזה עד אתמול בערב! (ועוד דיווחים וחוויות מההופעה - כשאתאושש מאתמול. אני עדיין בהלם
)

כן...אבל זה פחות מתחרז

מה זה השטויות האלה קצת מסר נסתר השיר הוא בסך הכל מאוד ציני וצוחק על השטות הזו אנחנו הורגים אחד את השני במין שרשרת מזון שכזו וזה נכון הגרמנים הרגו את היהודים והיהודים את הערבים והערבים את החטופים בצורה הכללנית ומטופשת זה לא באמת משנה אם מדובר בנאצי חייל או טרוריסט רצח זה רצח והוא תמיד נוראי ובעיקר טיפשי

אני חוזר ואומר.

ההשוואה הדמיונית הזאת! כאילו יש דמיון בין מעשי הנאצים כלפי היהודים, ומעשי היהודים כלפי ערבים היא שטות גמורה. ויש הבדל כן יש הבדל! בין מתאבד שנכנס לאוטובוס או מסעדה ומפוצץ את עצמו בכוונה ובזדון בכדי לרצוח כמה שיותר - לבין טיל שיורה מסוק אל עבר חוליית מחבלים בדרכה לראות קסאמים ולפעמים קורה שנפגעים חפים מפשע, אותם פלסטינאים צריכים לבוא בטענה אל החמאס כי הוא מסכן אותם. ההשוואה רחוקה רחוקה מהמציאות.

אני באמת מקווה של התכוונת למה

שאמרת עכשיו
"אחר כך מתפלאים שעושים בהם פוגרומים" - תתבייש פשוט תתבייש.

Antonio Montana

New member
נו, וואטרס גם לא חולה על בגין

לאף אחד אין מה להגיד על זה? מוזר שאף אחד לא שם לב בפלטצ'ר ממוריאל הום..

מה יש להגיד?...

אנשים מכירים את השיר הזה. הם יודעים שבגין ותאצ'ר הם לא החביבים עליו במיוחד. הם באמת לא היו מנהיגים נהדרים במיוחד באותה התקופה (בגין נהיה טוב יותר, תאצ'ר אף פעם לא גרמה לדברים טובים לעומתו).

Liorking

New member
ביזיון

בזמן שהוא דיבר נגד אחד המנהיגים שלנו, היינו צריכים לצעוק "בוז!" בהמונים. אני צעקתי.

Antonio Montana

New member
בגין נהיה טוב יותר?

חוץ מהעובדה שהוא היה מנהיג יהודי, ישראלי, נערץ, ציוני ונלהב. ההסתגרות בבית והבריחה מהמציאות של ההתמודדות עם התוצאות של מבצע שלום הגליל היא מה שעשתה אותו טוב יותר? בגין היה מנהיג גדול. אבל של"ג לא הפך אותו לטוב יותר. וידוע לי שאנשים מכירים את השיר, מן הסתם. מה שאמרתי זה שמוזר שאף אחד לא מחה על זה. גם אני הייתי צועק בוז אם הייתי שם.

בבא1

New member
וואי!!אנשים תאפסו על עצמכם!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ברגע שאתם קוראים את ההודעה הזאת תעלו טיפה למעלה כתוב שם איזה שם של פרום רגע?..מה כתוב שם?..אוי זה פורום פינק פלויד ולא פורום פוליטיקה את הריבים תשאירו או למסרים או לפורום המתאים! אנשים נכנסים לפורום כדי לדבר על פינק פלויד ואל אם היהודים הורגים את הערבים או שהערבים הורגים את היהודים!
!!! הודעה זו משורשרת להודעה הראשית כי היא מכוונת לכולם

The Walrus

New member
זה שיר היסטורי למדי

אמנם היום אנחנו לא טובחים בערבים, אבל תחשוב על זה ככה: ב48' קיבלנו חצי מדינה. היום יש לנו את כולה. למה? בגלל הכיבוש שלנו. כיבוש מלווה בהרג. לזה ווטרס התכוון, לא למצב של היום.

נימרודל

New member
הכיבוש בא בעקבות זה

שכל מדינות ערב שמסביבנו החליטו להילחם בנו כי קיבלנו דונם וחצי של אדמה. וכל השאר- קנינו בכסף. אפילו אני עוד זוכרת את הקופה של קק"ל בגן. זה מה שנקרא עוד דונם ועוד עץ. ופה אני אסיים להביע את דעותי הפוליטיות.

Molchansky

New member
זה פשוט מצחיק

אנשים כנראה אף פעם לא קראו את הטקסטים של פינק פלויד או ווטרס. פינק פלויד התפרקו מזמן אם שכחתם והם לא יכולים למתן את המחאה של ווטרס כי הם לא איתו לכן מי שציפה למשהו אחר, לא ממש מכיר את הטקסטים או את ווטרס.

למעלה