people of tori, need your help on something

janejungle

New member
people of tori, need your help on something

אימצתי חתולה (אמנם לא גורה) אבל עכשיו הרבה פחות לבד לי פה בתל אביב, בעיה קטנה: אין לה שם עוד... יש אופציות שלא תבינו לא נכון, אבל אני מתחברת לכלום... לכן הגיתי רעיון כרגע, אולי לכם יש שמות? ככה יותר קשורים למוסיקה אולי? אני קצת יבשה כרגע... ובזאת אני מכריזה על תחרות: name jj's new cat היא בת שנה ומשהו, יש לה עיניים מטורפות צבע טורקיז בהיר וכתם מושלם של לב על צידה הימני.. תודה ענקית..

HorseTears

New member
יוו

איזה יפה.. אני תמיד אמרתי שכשתהיה לי חתולה אני אקרא לה איזבל.. בלי קשר לposse..

FooK MI

New member
או פאט סלאט ../images/Emo2.gif

פאט סלאט, איי סייד :mad: מיאו מיאו, הי סייד :mad:

גם החתולים שלי נטולי שם ../images/Emo7.gif

הנה אחד
אם למישהו יש הצעות

את מחפשת שמות מוזיקליים?

הנה כמה הצעות מהמוזיקה הקלאסית : טרמולו אריה(לא כמו החיה אריה) פולי(בלי מפיק בפ' וחולם בו') פמינה(על שם דמות נשית מתוך אופרה של מוצרט) פפגנה(עוד דמות נשית מותך אופרה של מוצרט) דידו(דמות נשית מתוך אופרה של פרסל) ליד("שיר" בגרמנית) טוטי(עם שורוק בו',זה אומר "ביחד" באיטלקית) מרמלטה...טוב...זה כבר באיטלקית,פירוש המילה הוא "ריבה" דומינה(כמו דומינו),באיטלקית פירוש המילה הוא "מחר"

Applebite

New member
אחחח חתולים... ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יש לי שניים ואני חיה עם עוד אחת של שותפה שלי ועוד כמה מתחלפים (שנמצאים פה באופן זמני עד שיימצא להם בית. אם מישהו רוצה חתול- יש לי פה גור מדהייייייים שהוצל מאמצע אילון!). כל הכבוד שאימצת חתולה לא גורה, להם הכי קשה למצוא בית. בת כמה היא? איך אתן מסתדרות? ספרי פרטים
בקשר לשמות, יהיה טוב אם תתני לנו דוגמאות לדברים שכבר פסלת ולמה פסלת אותם, ואז אולי ננסה לחשוב בכיוונים אחרים. מה את מעדיפה? שם אנושי או לא? מתוחכם או פשוט? בינתיים יש לי הצעות לשמות טוריים (מלשון טורי): sneeze winter anastasia (אנסטסיה) mrs. zebra talula (נראה לי שזה המועדף עליי
) jackie bliss datura ג'וזפין daisy suede אני יודעת כמה זה קשה לתת שפ לחתולה חדשה, לי היה ממש קשה עם החתול שלי (הראשון בא אליי עם שם בילט אין), ובסוף נכנעתי ללחצים של שותפה שלי והלכתי עם השם שהיא נתנה לו

janejungle

New member
אז ככה...

היא הגיעה עם השם פיבי, לא התחברתי ובכלל אומרים שהדרך הכי טובה לקחת בעלות על משהו הוא לקרוא לו בשם או לתת לו שם.. רציתי לקרוא לה תום על שם חברה הכי טובה שכרגע מתגוררת בניו יורק, ואז- ליב (כמו ליב טיילר) וכמובן לא על שמה אלא מתוך מקום של משמעות כי משמעות השם הוא ממש life ומשם לליבי- גם בגלל הלב וגם בגלל שזה רק שינוי של אות אחת מפיבי.. שוב לא ממש מצלצל.. ואז- הלנה כי אני אוהבת את השם... ו- לילית'- בגלל הטור של שרה מקלקלן וכולן וכמובן עקב ההיסטוריה של השם, רק שהוא קצת קשה להגייה אנג'י- נחמד קצת חסר משמעות אייבן- הכוכב מהספר של ניל גיימן... ...

Applebite

New member
אבל לא כתבת למה לא השמות האלה,

או שאת לא יודעת איך לבחור? בסופו של דבר רק את תוכלי לבחור את השם כי הטעם שלך הוא הטעם שלך ואת האופי שלה ומה שמתאים לה רק את מכירה. אנחנו יכולים לתת לך אפשרויות ואת יכולה לשתף בהתלבטויות
*סתם הערונת קטנה, אני בטוחה שלא לזה התכוונת, אבל אולי לא כדאי להסתכל על זה כאילו את לוקחת בעלות על החתולה כמו על חפץ, אלא כחברה לחיים שנמצאת בחברתך ומפאת הנסיבות את דואגת לה לאוכל, תנאי מחייה וחברה כמובן
יכול להיות שנתינת השם תעזור לך להיקשר אליה, יותר מלקחת עליה בעלות. (כן, אני מאלה שמשתדלים לא להגיד "בעלי הכלב" וכו'...
)

janejungle

New member
אני בשוק מזה שאף אחד לא הציע איסתר...

אבל מהיום שמה בישראל הוא- ג'ואן (joan) כמו האפיפיורית או ג'ואן מארקדיה תודה לכולם!!!

למעלה