PEOPLE ARE PEOPLE/D*M

turrican

New member
PEOPLE ARE PEOPLE/D*M

היי חברים..כמו שהבטחתי..שיר נוסף של דפש מוד לרגל שבוע -- דפש מוד -- בפורום..הפעם הלהיט : People are People שהיה להיט אדיר במועדונים בתחילת שנות ה-80 . זוכר את הקליפ עם התסרוקות המוזרות של הלהקה?? בבקשה..
People are People People are people So why should it be You and I should get along so awfully So we´re different colours And we´re different creeds And different people have different needs It´s obvious you hate me Though I´ve done nothing wrong I never even met you so what could I have done I can´t understand What makes a man Hate another man Help me understand People are people So why should it be You and I should get along so awfully Help me understand Now you´re punching And you´re kicking And you´re shouting at me I´m relying on your common decency So far it hasn´t surfaced But I´m sure it exists It just takes a while To travel from your head to your fist I can´t understand What makes a man Hate another man Help me understand People are people So why should it be You and I should get along so awfully I can´t understand What makes a man Hate another man Help me understand I can´t understand (people are people) What makes a man (why should it be) Hate another man Help me understand...​

ועוד משהו בנוגע לדפש.

השירים שהכי פחות מוכרים הם לפעמים הכי יפים. השירים שהמוכרים כ"כ נטחנים ברדיו שזה כבר, איך אומרים..בעעעעעעעעעעעע לא שאני לא אוהבת אותם או משהו, נהפוך הוא. פשוט השירים האלה, המוכרים, לא הכי הכי הכי בהעדפה אצלי.כי הם גלגלצים כאלה, ואני ש ו נ א ת את גלגלצ. גורמים לי להקיא. יותר "דפשי" עבורי זה השירים הפחות מוכרים...! אבל...זו אני.

turrican

New member
אל דאגה..

תתפלאי אבל גם אני אוהב את השירים השקטים..ואני מבטיח שמחר או מחרתיים אפרסם שירים "שקטים" יותר. נטחנים ברדיו? ממש לא..אולי בשנות ה-80 אבל היום לפעמים מבליח איזה Enjoy the silence או People , מה שכן בתכלת People ו Cant get enough די נטחנים עד דק כפי ששמעתי שם.

ƒire

New member
HOME

השיר שהכי מייצג את דפש... , הוא שקט או לא ? , קשה לי להחליט

pimpf

New member
לא הייתי אומרת שהוא הכי מייצג

את דפש, אבל זו דעתי... אני אישית, עדיין לא "התחברתי" אל השיר הזה. בכל אלבום של דפש יש איזה שיר שאני לא ממש אוהבת. חוץ מהאלבום Black Celebration, שהוא פשוט מושלם בעיניי!! חפי

pimpf

New member
כי זו די בעיה..../images/Emo12.gif

לנסות לבחור את האלבום של דפש מוד שאני הכי אוהבת... את בחרתי את Ultra. איתו כרגע אני הולכת לישון... חפי

ƒire

New member
אח ... ULTRA

מצחיק כי גם לי הייתה הבחירה בינו לבין "חגיגה בבית קברות". קשה לשכוח את HOME וUSELESS ...

turrican

New member
ל-Forever

ס´תכלי למעלה על השיר החדש שהוספתי. מוצא חן בעיניך? לדעתי אחד השירים השקטים הטובים שלהם.

לא יודעת למה התכוונה בדיוק אבל...

אני חושבת שהכל מוצא חן בעיניי בדרך זו או אחרת ...

למעלה