Pentax 33L או Cannon A70

Pentax 33L או Cannon A70

בטווח מחירים של 1600 - 1800 ש"ח - איזו מצלמה עדיפה מהמצלמות הנ"ל ? לאיזו מהם יש את איכות התמונה היותר גבוהה (בהדפסה ל 10X15) ועד איזה גודל אפשר להגדיל תמונות שמצולמות בהם ? ולאיזו מצלמה יש את ההשהיה הקטנה ביותר מרגע הלחיצה ועד רגע הצילום ?

idohal

New member
איכות תהמונה של 2 המצלמות תהיה זהה

בגודל שציינת ועד לגודל A4. הפנטקס מצלמה מצוינת אבל אין לה עינית והצילום נעשה אך ורק מהמסך שמסתובב על צירו ועולה כלפי מעלה אבל באור יום קשה לראות לפעמים פרטים. אם אתה מוכן "להתפשר" בנושא זה הרי שתבחר במצלמה מצוינת בפחות כסף. בכל מקרה שתיהן מצלמות מצוינות.

דוגמאות לאיכות צילום../images/Emo176.gif

או הפניות לגלריות יתקבלו בשמחה צלם נודד

יש פה בעל פנטקס 33L

אם כן אני אשמח לראות תמונות שלך בשביל להעריך את התמונות שהמצלמה מצלמת ממקור ראשון ולשמוע חוות דעת של אדם המשתמש בה לאורך זמן על שלל היתרונות והחסרונות שלה תודה, צלם נודד

מאד מאד מאד מחמיא לי, אבל...

מאד מחמיא לי שזוכרים שיש לי מצלמת פנטקס דיגיטלית. רק מה - דגם 330RS ולא 33L (האמת שיש לי גם פנטקס סופר פרוגרם (רפלקס בת 17) שלא רלוונטית למעט העובדה שבזכות השנים הטובות ש"ביליתי איתה" קניתי פנטקס דיגיטילית, ואם כבר אנו בפורום ציוד - גם רפלקס חדשה יותר ניקון 80 פנטקס שמרו על עיקרון הקומפקטיות ונוחיות התפעול שאפיין אותם בעידן הרפלקס פילם ניקון בנו שם מותג חדש - קולפיקס,ולא לחינם זה אמנם תוצרת ניקון, אבל לא "באמת ניקון" עם כל מה הכובד והרצינות שהשם מחייב. אבל פה נוטים משום מה להתעלם ממנו, וחבל. לפחות ברמות הנמוכות, אין קשר בין ניקון רפלקסית לקולפיקס.

בדיוק ההיפך:האשימו אותנו שאנחנו

מעדיפים את כ ל ה א ח ר י ם על פני ניקון הקולפיקס
(בעיקר דגמי הכוונת) מעניין לשמוע עוד דעה בעניין

קולפיקס

במבחן התוצאה אין לי נתונים מידע אישי חבר שניסה הרבה דגמי מצלמות שעברו בחנות בה הוא עובד טען שגם הטובות שבהן הן לא מגיעות לרמה של האולימפוס הטובות אבל כשרואים הדפסות או גלריות שחלקן צולמו בה rita79 לדוגמא ביוגנד או המאקרו המצורף (צולמה ע"י "פומי") לא מרגישים שחסר להן משהו התפעול, (של ה 3100) לדוגמא לעומת זאת, די מסובך לקיזוז חשיפה צריך לעבור דרך התפריט, מצב ידני לא קיים מעבר בין תמונות במצב פליי איטי וכו'.

למעלה