Pearl Traveler - חוות דעתכם

עאלעד

New member
Pearl Traveler - חוות דעתכם

אהלן, אשמח אם תוכלי לעזור לי בהתלבטות: אני מתופף שנתיים וחצי וחבר בהרכב שלא מזמן התחיל להופיע (כרגע בעיקר הופעות בפאבים, עדיין לא הגענו לקיסריה). כרגע יש ברשותי אלקטרונית Roland TD4 שקניתי לפני שנתיים בערך והיא במצב טוב מאוד (המפרט סטנדרטי חוץ מפדאל של Pearl). הבעיה היא שכרגע אנחנו מוגבלים להופעות במקומות שיש בהם מערכת שלמה כי להופיע עם האלקטרונית (ואני יודע שיש שיחלקו עלי) זה לא נשמע טוב, זה לא כיף ובעיקר - זה מסורבל. חשבתי למכור את האלקטרונית ולקנות Pearl Traveler כדי שלא נהיה תלויים במקומות בהם אנחנו מופיעים ורציתי להתייעץ אתכם קודם: 1. איך המערכת נשמעת? אפשר להופיע איתה באיכות סבירה ויותר או שזו מערכת עם סאונד של ילדים? קשה לקבל רושם מיו-טיוב ולא בא לי לנסוע עד חלילית ולהתאכזב.. 2. הבנתי שהמצילות שלה על הפנים - א. האם זה באמת נכון? ב. כמה יעלו מצילות סבירות (אני יודע שזו שאלה רחבה מאוד אבל אני מחפש סדר גודל של מצילות ממוצעות). 3. כמה אפשר לקבל היום על TD4 בת שנתיים במצב טוב? חיפשתי ביד2 ולא מצאתי אף אחד שמוכר, בחלילית חדשה עולה סביב ה-5,000. 4. כמה זה פרקטי לנגן עליה בבניין עם שכנים? (גם מבחינת החלפת עורות וגם מבחינת רעש - הבנתי שאין מש-הדס לבייס-דראם, זה נכון?). (להשאיר את האלקטרונית ולקנות עוד מערכת זו לא אופציה מבחינה כלכלית). 5. חשובה לי הקומפקטיות יותר מהשקט כך שאם יש לכם הצעות שאני לא מכיר - אשמח לשמוע. תודה!

liberdi

New member
Pearl Traveler

הי! 1.יש מש-הדס לבייס-דראם,= פרקטי לנגן עליה בבניין עם שכנים. 2.ואפשר להופיע איתה באיכות סבירה,אם כי הסאונד דיי ג'אזי ופאנצ'י.... 3.יש ביד 2 מצילות סבירות שאנשים מעיפים ואפשר להתמקח... 4.לדעתי, על תקנה בלי לבדוק קודם,איך זה מרגיש לך.... שבת שלום

meril

New member
שלום

אתה יכול ללכת לחנות DRUMBITE בירושלים יש שם את המערכת ולשמוע.אולי יענה לך על שאר השאלות. המצילות שבאות איתה מחורבנות..סט פשוט של מצילות יעלה בין 1000 ל1500 וגם אז אלה לא המצילות הטובות בעולם. סט מצילות בינוני יעלה לא פחות מ2500 לדעתי אבל שוב בסופו של דבר הכל עניין של טעם ומה אתה מחפש במצילה. מניסיון הסנייר והבס נשמעים אחלה עם עורות טובים .הטמטמים כמובן פחות אבל אפשר להגיע לסאונד סביר להופעות לפי דעתי.הכל תלוי בעורות. לגבי הבס,אני לא יודע לגבי המש הדס אבל אם תמלא אותו באיזו שמיכה הוא יהיה אטום לחלוטין ולא יפריע לשכנים. אבל הכי טוב שתלך לשמוע

עאלעד

New member
קודם כל תודה.

איך ידעת שאני ירושלמי? אכן פתרון מעולה ואני אקפוץ לשם לבדוק. לגבי העורות - אתה מתכוון לעורות שמגיעים עם הסט או לעורות לאחר החלפה? (סליחה על הבורות אבל אם מדובר בעורות אחרים - כמה בערך עולים עורות ממוצעים לסנר ובס? לא יצא לי להתעסק אף פעם עם אקוסטים...). שוב תודה.

meril

New member
עורות

ירושלמי לפי הכרטיס האישי.לקחתי סיכון והאמנתי שכתבת אמת. הכוונה להחליף את העורות שאתה מקבל לעורות ברמה גבוהה יותר.יכול לעלות לא מעט במיוחד העור לבס שכדאי שיהיה טוב מאוד בגלל שהבס קטן.סט עורות עם עור בס טוב יעלה כמה מאות.בסביבות 400 לפי דעתי.אבל ישרת אותך זמן רב כך שזו הוצאה משתלמת.הכוונה לסט עורות שלם כולל טמטמים.

y k 5

New member
Pearl Traveller

דעתי: הסאונד של התופים בסדר בעיני ,מתאים למקום קטן, ולסגנונות כגון רוק קלאסי, ג'אז, פיוזיון וכו - לא להפצצות ולא לקיסריה :) הופעתי איתה מספר פעמים במקומות בהם לא היה סט של המקום והיה אחלה. המצילות המגיעות עם המערכת ברמה מאד נמוכה ואני לא משתמש בהן כלל, מתבקש מאוד להחליף ! כמו כן החלפתי עורות לתוף בס ל-EVANS EMAD+ EQ - כאן לדעתי ההחלפה הייתה יותר צ'ופר ולא חובה כמו המצילות שאר הברזלים והפדלים לא רעים. קל לנייד, להרכיב ולפרק,המערכת מתפרקת ונארזת בקלות ומורכבת בקלות , בגלל שאין עור תחתון הטםטמים נכנסים זה בזה ואז בתא מטען של מכונית פרטית תוכל להוביל את כל המערכת... הם נותנים גם עורות משתיקים לאימון שקט , ההשתקה טובה אבל צריך לפרק את העורות הרגילים וזו טרחה-- לא השתמשתי בזה כדאי לך לנסות לנגן על המערכת בחלילית לפני קניה, לוודא שהצליל טוב לך מקווה שזה עוזר

למעלה