peace & Love...רק סיסמא

yellow cheese

New member
peace & Love...רק סיסמא../images/Emo35.gif

אנשים.. המצב הבטחוני המעורער בארץ לא חדש לנו.. השאלה המתבקשת.. אתם עדיין מאמינים בשלום
עדיין מאמינים בסיסמא שלנו PEACE & LOVE
או שזה טוב רק בתור תיאוריה...
, שירלי

עומר18

New member
האדם יקבע!

שירלי.. הלן זה עוד פעם אני... לדעתי אין כזה דבר להאמין בשלום.. אי אפשר להאמין לחתיכת נייר, האמונה שלי היא באנשים, אני מאמין שכל האנשים (כולל הפלשתינאים שגדלים במציאות נוראית) יכולים להשתנות, שלום זה דבר נכון, אין פה חילוקי דעות, האמת פה היא מוחלטת, כולם חייבים להאמין בה!! זה אמור להיות דבר אבסולוטי! כן, המצב בארץ קשה, אבל זה לא מונע ממני להאמין שיכול להיות שינוי, ששני הצדדים יבינו שכל פעולה מטומטמת (גם פיגוע וגם כניסה לעיר בשטח A) לא יביאו לשום דבר, חוץ מפעולות תגמול שלא יגמרו אף פעם, אם כולם ישימי לרגע את מסכת הכבוד שהם בצד וידברו לטובת העם אז אולי יהיה פה יותר טוב! אני לא חושב שאהבה קשורה פה.. לא לתהליך שלום עצמו, קודם יבוא השינוי באדם, בחשיבה שלו,וז נוכל להגיע למושג אהבה... "עוד יבוא שלום עלינו?!" עומר

נראה לי שלא

כי נראה לי שדווקא בגלל המצב בגרוע בארץ כל יום ויום התקווה לשלום גדלה וגדלה אנחנו רוצים שלום איפשהו בתוכנו וגם זה מה שאביב וזה מה שכולם רוצים כי כבר נמאס נמאס מכל המלחמות ומכל ההרוגים
כל יום אנחנו מגלים על עוד חיילים שנהרגו כשסיכנו את חיים כדי לשמור עלינו "הבן שלך הרוג עוד לא מצאנו שם למלחמה..."

עומר18

New member
צריך להוסיף פרט קטן...

אני חייב להזכיר לך (גברת סהרורית) שההרוגים הם לא רק חיילי צה"ל ואזרחי ישראל, כמה שקשה להגיד את זה, הצד השני נפגע ביומיום הרבה יותר מאיתנו, במשך כל האינתיפאדה מספר ההרוגים שלהם עולה על שלנו בפי 5 אנשים, אם הדרכים שלהם לרצוח אנשים (פיגועי טרור,היתקלויות וירי טילים, וכו´..) מזעזעות, אז שלנו לא פחות.. להעלות מטוס ולהפציף או לכבוש כפרים ע"י ריסוס כל הבתים בו ביריות רובה זה אותו דבר מבחינתי, לא משנה מאיזה סיבה. רק רציתי להוסיף את הפרט החשוב הזה, כי אמרת שאנחנו מגלים על חיילים שמסכנים את החיים שלהם, אבל גם אצלהם נהרגים אנשים, גם הם סובלים, אפילו.. הרבה יותר מאיתנו!!!

peace and love

New member
או לענות אותם ולא לתת להם לצאת

מהבתים שלהם ולעבוד כי יש להם שמונה ילדים רעבים בבית שאין להם מה לאכול כי אבא ואמא לא יכולים לצאת לעבוד כי אריק שרון החליט לעשות להם כתר (שזאת מילה יפה מדיי לסגר!) ואז מתפלאים למה הם מדוכאים ומרגישים מעונים ומפוצצים אנשים בעיר . וששנים מתייחסים אליהם כאזרחים סוג ב´ ונותנים להם תנאי מחייה עלובים ומבישים... אז למה באמת אנחנו מפחדים לצאת לעיר ולנסוע באוטובוסים? אולי יש לזה סיבה? אולי יש כמה דברים שצריך לחשוב עליהם מעבר... כמו לא לחסל עוד איזה בכיר כי זה יביא לעוד שלושה פיגועים או משהו כמו לא לשרוף 70 בתים! כי זאת הסיבה שהם עושים פיגועים... תחשבו קצת על הצד השני

אני עדיין מאמינה

כל מה שאמרתם פה לגבי המצב של האוכלוסיה הפלסטינאית פשוט נכון! הם חיים בעוני במצוקה ותחת כיבוש וזה ידוע שאנשים נמצאים במצב כ"כ קשה הם נוטים לקיצוניות המצב עד כדי כך רע שהמוות עדיף על החיים. אני חושבת שרק ע"י שלום ניתן לפתור את הסכסוך הישראלי-פלסטינאי כל פיגוע גורר תגובה שגוררת פיגוע וכך הלאה ואין לזה ממש סוף! כי הכוח והתקופנות לא משמשים פיתרון לשוםד בר בטח לא לסכסוך היהודי ערבי. ולסיום:"פרח עכשיו פורח והוא צורח ילדים נובלים שם בשטחים"

peace and love

New member
נורא יפה לדבר בסיסמאות ולהגיד

שרק ע"י שלום וכו´ וכו´... במיוחד שזה נשמע כמו מישהו שלא באמת חטשב ככה אלא מדבר ככה רק בגלל שזה פורום אביב גפן וכי לחשוב ששלום זה הפיתרון זה מגניב ולא משהו שבאמת מאמינים בו. די לשחק אותה! אנחנו פריקים...
כן בטח! עוד לא ראיתי פריק שאומר על עצמו שהוא פריק. או מיוחד. חחחחחח.

מנון

New member
עדיין מאמין

שירלי יקירתי בואי אני ינסה להסביר לך משהו.... נכון שהמצב הביטחוני שלנו חרא ונכון שיש פיגועים ואנשים נהרגים ונכון שאולי המושג שלום והאהבה אולי יורד עכשיו אבל זה לא אומר שהוא לא קיים ושאנו לא מאמינים בו ויותר מי זה אולי עכשיו שהמצב כה קשה יש לאמין במושג שלום והאהבה יותר מתמיד עדיין מאמין מנון

למעלה