PDF חיפוש

קובי221

New member
PDF חיפוש

אני לא מצליח לחפש מילה שכן מופיעה במסמך,
הוא אומר שהוא לא מוצא.
למה זה קורה?
מישהו נתקל והתגבר על התופעה?
תודה.
 
השאלה היא איך הכינו את ה PDF.

אם הוא למשל סריקה של מסמך אחר, או "הדפסה לתוך PDF", אז ברוב (אם לא בכל) המקרים לא תוכל לחפש טקסט בתוכו - פשוט כי הוא מתייחס למסמך כתמונה.

אם המסמך הוכן בתוכנה לעריכת PDF, עדיין ייתכן שהמילה / הקטע הוא מודבק לתוך המסמך (כתמונה) - ואז שוב לא תוכל לחפש בו.
 

herouth

New member
אם מדובר בעברית

הרבה פעמים העברית בתוך ה־PDF מאוחסנת בצורה הפוכה. כלומר, אם אתה מחפש את המילה "חבל", צריך לכתוב "לבח" בשביל למצוא אותה.
 

herouth

New member
לגבי אם זו תמונה או לא - איך בדקת?

האם אתה יכול לצבוע את המילה הזו כטקסט ולעשות לה קופי-פייסט לתוך מסמך וורד?
 

herouth

New member
מעניין. באיזו תוכנה אתה משתמש כדי לצפות

ב־PDF?

מה המטרה, בעצם, של החיפוש במסמך? בהנחה שזה בלתי-אפשרי ישירות, כדי להציע אלטרנטיבות, צריך לדעת מה השימוש.
 

קובי221

New member
Adobe Reader X

למצוא חלקים רלוונטים של קובץ מ קובץ בן 200 עמודים
 

herouth

New member
אפשר לנסות לעבוד עם Google Drive

מעלים את מסמך ה־PDF ל־Drive. שמים לב לפני ההעלאה שתיבת התיוג של "המרת PDF" מסומנת. אני יכולה לתת תצלומי מסך אם אתה לא מוצא איפה ומה.

מה שגוגל עושה בהמרה הזו זה ליצור מסמך שבו עמוד אחד הוא העמוד המקורי מה־PDF, בצורת תמונה, והעמוד הבא הוא תוכן המסמך בטקסט (מבורדק משהו). אח"כ העמוד השני והטקסט של העמוד השני וכן הלאה.

בצורה הזו אפשר יהיה לנסות לחפש בטקסט של גוגל, ולראות שם לאיזה עמוד הגעת.

אופציה אחרת היא שימוש בקוראים אחרים - Sumatra Reader, Foxit Reader, או Nitro PDF Reader.
 

herouth

New member
יכול להיות שהוא מוצפן

אפשר לנסות לפתוח דרך קורא אחר.
 
למעלה