paxxet

איש99

New member
paxxet

שלום לכולם! התחלתי לקחת לפני כמה ימים כדורי paxxet ומאז אני לא מצליח להרדם ובקושי ישן בלילה למרות שאני עייף, זה צריך להיות ככה? אני לוקח את הכדורים בבוקר/צהריים, אם אפשר גם חוות דעת על הכדורים, תודה.

אני גם לוקחת פאקסט

וזה מעורר אתה צודק מתעוררים פתאום בלילה תשאל את הפסיכ' מה לגבי לקחת ביום כי זה גורם לך להפרעות בשינה אתה מתעורר אני החלפתי לבוקר במקום בלילה

../images/Emo91.gif

לכל תרופה יש תופעות לוואי שפוחתות עם הזמן.בכל מקרה עדיף לפנות לרופא המטפל.

איש99

New member
חוות דעת

מישהו מכיר את התרופה טוב ויכול לתת לי חוות דעת עליה? אם היא טובה ואם יש לה תופעות לוואי מוזרות? אני חדש בעסק וקצת מלחיץ אותי הקטע של התרופות.

bttf

New member
אני לוקח פאקסט

ולקחתי המון סוגי תרופות במשך השנים. חוץ מהפרעה קלה בתחום המיני,אין לי תופעות לוואי כמו מתרופות מדור ישן יותר. אכן צריך בדר"כ לקחת בבוקר עד הצהריים,בהתייעצות עם הרופא.איזה מינון אתה נוטל? אני כרגע על 60 מ"ג ואין לי שום תופעות.

איש99

New member
**

איזה הפרעה בתפקוד המיני? (כמובן אם אתה מרגיש נוח לפרט) הכדור עוזר לך? אני מדבר גם עם פסיכולוג, אני מרגיש שזה קצת מיותר, היום בפגישה שתקתי רוב הזמן, יש עוד מישהו שנפגש עם פסיכולוג בנוסף לכדורים?

הילההיל

New member
אני לקחתי...

סרוקסט שזו למעשה אותה תרופה כמו פאקסט, גם אצלי הייתה בהתחלה בעיית שינה אפילו די רצינית אבל אחרי תקופה קצרה היא עברה, ממליצה שתדווח לרופא ולדעתי הוא יגיד לך לנסות עוד וגם לדעתי זה יעבור

n0ginsborg

New member
תראה האמת היא שגם לי

היו תופעות כאלה אבל הפסיכי שלי התעקש שזה לא מזה... ממש! אני יודע מה את מרגיש אתה מת מעיפות וכל פעם שאתה הולך למיטה אתה מבלה שם שעות על גבי שעות עד שלבסוף אתה נרדם .

למעלה