pavilon dv4365

4450gm

New member
pavilon dv4365

שלום אשמח קבל המלצה למחשב עד 6500 שקל היעוד מחשב לגלישה , עם יכולת WIFI 80 ג'יגה הארד דיסק זיכרון 512 ומעבד מספיק לתכנות ומשחקים בסיסיים מעוניין להחזיק כמחשב ראשי בבית עם חיבור לראוטר למחשב המישני בבית ראיתי את המחשב של HP 4365 ובאילת ניתן לקנות אותו ב- 6000 ללא מעמ אשמח לתגובות

4450gm

New member
מצורף המפרט

http://www.officedepot.co.il/(buhpf545udq0ek2wepxzqn55)/catalogFamily.aspx?ID=592926&CID=100

4450gm

New member
סוגי חיבורים

מה הם החיבורים הללו ?: 4 X USB 2.0, IEEE 1394, VGA, S-Video , RJ11(Modem), RJ45 האם יש למחשב זה חיבור לכרטיס עריכת וידאו- כזה שאפשר לחבר את המצלמת וידאו הדיגיטלית אליו ולערוך סרטים? אם לא- האם ניתן לחבר כזה ללפטופ- חיצונית או פנימית ??

noa_f

New member
כן. ה-IEEE1394 או בשמו האפלי

"פיירוייר" הוא החיבור לכך, בד"כ. לא צריך כרטיס, המידע כבר דיגיטלי. יש גם מצלמות וידאו דיגיטליות שמתחברות ל-USB, אבל זה יותר נדיר. אם יש לך מצלמה אנאלוגית, לעומת זאת, תצטרך כרטיס יעודי. יש רבים חיצוניים שמתחברים, שוב, לכניסת פיירוייר או USB.

4450gm

New member
פייר וייר

יש לי את הכרטיס הנ"ל במחשב השולחני אבל החיבור של המצלמה אליו לא מגיע עם יו אס בי אלא חיבור ייעודי השאלה האם ללפטופ המצויין יש את החיבור ואם לא האם יש כרטיס כזה ללפטופ וצריך להוסיף או שאולי התשובה היא שניתן עם קבל אחר משיש לי לחבר את המצלמת וידאו הדיגיטלית ליו אס בי....

noa_f

New member
פיירוייר זה לא USB

זה חיבור אחר והיום הוא בד"כ כבר יושב על לוח האם ולא ככרטיס נפרד - גם במחשבים שולחניים. אם המחשב שיש לך ישן, אז הוא היה בכרטיס נפרד. אם המצלמה שלך מתחברת לפיירוייר - היא מתחברת ישירות אליו (וגם במפרט שנתת ללפטופ הוא קיים).

4450gm

New member
באותו מחיר יש המלצה למשהו אחר ?

6000 - 6500 שקל כמו כן ראיתי שיש הרחבת אחריות לעוד שנתיים בכ- 1000 שקל האם כדאי, האם זה שירות שמוכיח את עצמו ?

4450gm

New member
כרטיס עריכת וידאו

מהם סוגי החיבורים הללו ? 4 X USB 2.0, IEEE 1394, VGA, S-Video , RJ11(Modem), RJ45 האם יש ביניהם חיבור לכרטיס עריכת וידאו- כזה שמחברים אליו מצלמת וידאו דיגיטלית ומעבירים את הסרט למחשב אם לא - האם יש כרטיס ללפטופים- פנימי או חיצוני ?

יאיר B

New member
סוגי חיבורים:

USB זה USB (במחשב הזה יש 4 שערים). IEEE1394 זה חיבור שנקרא גם FIREWIRE (מקווה שכתבתי נכון). זה מיועד לחיבור מצלמות דיגיטליות, אבל אני לא יודע אם אפשר לחבר דרך זה וידיאו. VGA - חיבור למסך חיצוני או מקרן (ברקו או חדקרן). S-VIDEO - חיבור לטלויזיה. RJ11 - חיבור מודם טלפון. RJ45 - חיבור כרטיס רשת (לאינטרנט). בגלל שאין לי מצלמת וידיאו דיגיטלית - אני לא יודע לאן היא מתחברת (אני יכול לנחש ש-USB או ל-IEEE1394, אבל אני לא יכול להיות בטוח - תבדוק איזה חיבור יש למצלמת הוידיאו שלך).

למעלה