patient x/the red and the black

pusher

New member
patient x/the red and the black

קרייצ'ק הזה ממש חרא אתם יודעים?<!?!?!?!!? איזה אכזר הוא למען השם!!!! קלטתם ת'פנים של מאלדר ששמע מה שסקאלי אמרה? זה כאילו ..מה קרה לו?מה קרה לחייזריות שבו למען השם?

אני דווקא מאוד אוהבת את קריצ'ק

בפרקים האלו... במיוחד בסצינת הנשיקה הכי לוהטת שנראתה בתיקים ועל מסך הטלויזה בכלל..

Gilliana

New member
חג שמח אדם! ../images/Emo13.gif

אז הנה - זה בדיוק בשבילך (וגם בשבילי - ומיד תבין למה...) לאחרונה נודע לו על סרט SCI FI סטייל "הנוסע השמיני" בכיכובו של ניקולס לי AKA אלכס קרייצ'ק - ולמה אני למשל כ"כ מתרגשת מהעניין? משום שניקולס יקירך מככב לצידו של ז'אן מייקל וינסנט יקירי...
שמו של הסרט הןא XTRO2 ולצערי כנראה שאין להשיג את הסרט בארץ אבל אני כרגע במאמצים להשיג אותו מעבר לים. אם וכאשר המאמצים ישאו פרי - I'll be sure to let you know. (ותודה ל-Shining wizard שלנו על האינפורמציה שלא תסולא בפז הזו)

DarlingAdam

New member
אם זה מה שאני חושב שזה

(וזה לא משהו חדש), ייתכן מאוד שיש לי קופי. איכות זוועה (עלול לגרום התקפי אפילפסיה ומנייר), אבל קופי.

Gilliana

New member
נו, למה היתה לי תחושה...

שזה מה שתגיד? אפילו יש לי עדים!!! אם יש לך עותק של הסרט אני אשמח מאאאאדדד לעדות ממנו עותק בעצמי בהזדמנות ראשונה, אם לא תהיה לך התנגדות...

DarlingAdam

New member
אין לי התנגדות

אבל בהתחשב באיכות, לא הייתי ממליץ. זה כבר העותק המיליון של הקסטה המקורית. קיבלתי ממישהי בחו"ל, נפש טהורה שעוזרת לעניים שאין להם גישה (כמונו) להשיג עותקים, מרשימה של ניק לי.

Gilliana

New member
זה בכל זאת יותר טוב מכלום

טוב, אם לא אצליח בדרכים אחרות - אצור איתך קשר. בינתיים אולי יהיה לי מזל...

hrgo

New member
אלה שני פרקי המיתולוגיה האהובים

עליי ביותר

למעלה