Pathfinder Adventure Card Game

interferon

New member
Pathfinder Adventure Card Game

היי,

מחפש מקום ממנו אפשר להזמין את Pathfinder Adventure Card Game: Rise of the Runelords - Base Set
במחיר שפוי. הכי זול שמצאתי באתרים שאני מכיר זה 95$ כולל משלוח (מיותר לציין שזה מחיר מופקע בטירוף)

המון תודה לכל מי שמכיר אלטרנטיבה זולה יותר

interferon

New member
ניסיון?

תודה על ההמלצה!

האם יש לך ניסיון עבר איתם? הם מומלצים?

sandman2017

New member
לי יש

הגיע תוך שבועיים וחצי במצב מצוין.

אבל למה לא Bookdepository?

ובנוסף , אם תחכה למאי אי מוכר את העותק שלי כולל התוספות במחיר אמזון עקב עזיבה לארה"ב.

The Witch King

New member
לי אישית אין...

אבל קראתי עליהם התרשמויות טובות...
גם ב-BBG,
גם בפורום.
הזמנתי מהם לפני שבועיים...
אם תרצה,
אעדכן.

המחירים שלהם למשלוחים לארץ בנתיים הכי טובים שמצאתי (לצד BD).

בפלון

New member
זה עונה על צורך משחקי מסוים

משחק שיתוף פעולה, עם המשכיות בין סבבי משחק.
בהחלט לאו דווקא מתאים לשחקן משחקי הלוח מן האסכולה האירופאית.

המשחק לא מאתגר במיוחד, הוא בעיקר כיף. מזכיר hack and slash
בעיקר מדובר בניהול סיכונים (האם לוודא הצלחה באתגר מסוים או לוותר על מספר קוביות ולקחת סיכון)
בהחלט עדיף לשחק RPG אם (וזה אם גדול) יש DM טוב שמוכן להתנדב.
יש קהל גדול של אנשים 30+ ששיחקו בעבר RPG וכיום לא יכולים טכנית (משפחה), המשחק הזה נועד להם בראש ובראשונה.

אני נהנה אבל לי טעים הכל אז קח את דעתי בערבון מוגבל.

interferon

New member
תודה

אוקי, תודה על התגובה. הניסיון שלי עם משחקי תפקידים הוא בעיקר במחשב, שם אני מאוד נהנה מהם. כאן חיפשתי משהו שלא יקח המון זמן, אך יאפשר לי לקבל תחושה דומה של הרפתקה ופיתוח דמות - רק מול השולחן, עם חברים ומשפחה. נשמע לי שלא אתאכזב...

interferon

New member
מתנצל

על הטריפל פוסט, זה מה שלפעמים שקורה כשמשתמשים באפליקציה של תפוז...

interferon

New member
תודה

אוקי, תודה על התגובה. הניסיון שלי עם משחקי תפקידים הוא בעיקר במחשב, שם אני מאוד נהנה מהם. כאן חיפשתי משהו שלא יקח המון זמן, אך יאפשר לי לקבל תחושה דומה של הרפתקה ופיתוח דמות - רק מול השולחן, עם חברים ומשפחה. נשמע לי שלא אתאכזב...

interferon

New member
תודה

sandman2017

New member
מסכים

אני ואשתי נהנים לעבור את ההרפתקאות עם הדמויות שלנו ולראות איך החבילות קלפים שלהן מתפתחות.

הייתי שמח אם המשחק היה יותר קשה, קצת, אבל אולי זה יגיע בהרפתקאות החדשות.

והייתי שמח אם המשחק היה מכיל עוד מכאניקה אחת או שתיים שתוסיף מחשבה וגיוון.

אבל סך הכל אחד המשחקים שאני משחק הכי הרבה בחודשים האחרונים, קצר ולעניין.

בפלון

New member
מציע שתקרא את זה

http://www.boardgamegeek.com/thread/1101397/comprehensive-rotr-variant-scenario-tweaks-more-gr

אנחנו משחקים רק עם המפלצות שבאות עם החבילה (כלומר רק עם קלפי 1 בהרפתקאה הראשונה וכו'), צריך להשלים לפעמים.
אבל נראה שיש בפוסט הזה הרבה רעיונות טובים.

כמה כסף חשבת לקבל על המשחק וכל ההרחבות? אני אולי אקנה את זה מתנה לחבר.

sandman2017

New member
מעניין

אבל אני מעדיף כמה שפחות התעסקות כרגע, אני רוצה לשלוף את הקלפים, להריץ הרפתקאה ולהחזיר לקופסא לפני שהתינוק מתעורר
.

מבחינתי המחיר של המשחק מכיוון שאני מתכוון לרכוש אותו שוב הוא המחיר הכי זול בין אמזון או CSI, כולל ה Character addon, וכל ההרפתקאות שאני אקנה עד אז(יכול להיות שאני לא אקנה יותר כי אין הרבה זמן לשחק, כרגע זה כולל AP1-3).

בפלון

New member
אחכה למאי

אם אתה מוכר הרבה משחקים, מציע שתעשה auction בgeekbay רק לישראלים. זה יהיה הכי נוח (לי לפחות)

בפלון

New member
טוב זה תלוי בכמה אתה מוכר

אם מדובר באלפי שקלים אז זה כבר נעשה סכום רציני.

Pentax

New member
אתר מצויין. הזמנתי מהם כמה פעמים

היתרון שמחירי המשלוח לפעמים יוצאים זולים מאוד

למעלה