Passions Feb22nd

darklighter

New member
Passions Feb22nd../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

פרק יפה ומותח.... הקטע עם וויטני וצ'אד די מגעיל...
אני עוד יכולה להבין שוויטני אומרת שיש לה רגשות אליו בגלל העבר והכל... אבל שהוא מציע לה לחזור להיות יחד....EWWWWW הצחיק אותי שפוקס אמר לצ'אד we're in the middle of a privet moment here ורואים מאחוריו את ג'וליאן איב ואייבי מסתכלים חחח...
ליזה כרגיל שיחקה מצויין...היא די גרמה לצופים להזדהות עם הדמות של גוון ולהבין למה היא השתגעה ולמה היא חושבת שהתינוקת שלה... תרזה קרעה אותי איך היא התחילה להרביץ לרבקה
נורא חבל לי עכשיו על שואיס....שרידן מאשימה אותו סתם... היא פשוט משחקת לידיים של אליסטר... וואי איך אליסטייר הצליח לעבוד עליהם שהוא אמר שהשלט שמפוצץ את המטוס זה מצית...

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gif

פרק מותח לדעתי יותר טוב מהקודם שחשבו שכל אחד מדבר על אותו מטוס ועל אותו שדה תעופה והטייס הזה מרגיז אותי

LauraLF

New member
פרק של ה- 23 יותר טוב!!!../images/Emo58.gif

צ'אד וויטני ממש מסכנים....זה דיי דוחה אומנם אבל זה ממש קשה פוקס הרג אותי כל שניה הוא קורא לצ'אד חולה , סוטה , מגעיל וכו' וכל שניה אומר לו שהיא אחותו... שרידן שרידן שרידן אולי מספיייייייייקקקקקקקקקקקק??? אימא שלך זונה ...לואיס מלאך... ג'סיקה הילדה הטובה של אמא הפכה לשרמוטה בין לילה... אה ולא נשכח את אית'ן שהתנהג כמו מטומטם ורבקה שאמרה לו שהוא הולך אחרי תרזה תמיד...היה אחלה פרק!

LauraLF

New member
אה ואיזה פתטי(ספויילר)

איזה פתטי מרטין... אהבתי שפילאר תקעה לו את זה שנכון שזה מרגיש כואב שמי שחשבת שאוהב אותך פתאם קם יום אחד ועוזב אותך..

darklighter

New member
תשובה../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

בפרקים של 2002...אנחנו עכשיו בפרקים של 2001...יש לנו עוד שנה איתו בערך...

למעלה