Parasailor

מאיר ריבא

New member
Parasailor

האם מישהו כאן התנסה בהפלגה עם מפרש Parasailor?
אני מתעניין במפרש כזה להתקנה על קטמרן - קראתי (כמעט) הכל שיש באינטרנט על הנושא.
מחפש מידע מ"יד ראשונה" ואם למישהו יש מפרש כזה בארץ ומוכן לקחת אותי לסיבוב הדגמה מאוד אשמח.

מאיר ריבא

New member
למה דממה?

מה קורה? לאף אחד מחברי הפורום אין מה להגיד?
אני מוכן ל"ברטר" - מי שיקח אותי לסיבוב על יאכטה עם מפרש Parasailor יוזמן לסיבוב על הנאקרה 6.0...

שלום, גם אני התענינתי, לפי האתר שלהם הביצועים

מאוד טובים והתפעול קל מאוד. אין כזה עדין בארץ, שאלתי לפני כמה חדשים, וגם קבלתי כמה תגובות, חפש את השירשור.

Efraim

New member
מאיר יש רק אחד ששמעתי שהשתמש במפרש הזה

אישית ראיתי בשנת 1996 הדגמה יפה של המפרש בשבוע שלפני חצית האוקיאנוס שלנו בARC. נראה מעניין (ויקר). לא קניתי בזמנו ולאחר מספר שנים הוספתי ספיניקר אסימטרי רגיל לעליזה.

בשנת 2005 כשיצאתי מישראל (ואתה ושושי ביקרתם אותי באשקלון) היה לי איש צוות צעיר בשם רענן קרן (נפגשת איתו במיורקה ברציף הדלק). הוא ועוד מספר חברה צעירים הפליגו איתי מישראל לספרד מתוך כוונה להגיע לקנריים ולפגוש שם את הוריו שהפליגו על AMAL חדשה לחציית האוקיאנוס. לפי מה ששמעתי אבא שלו (עמיר קרן) רכש את המפרש הזה לפני החציה והשתמש בו בשייט עד שהביא את הספינה לישראל ונדמה לי שמכר אותה לפני מספר שנים.

אני מניח שתוכל לנסות למצא את עמיר קרן (הוא הפליג עם זולו על שפירית בשנת 2008 אז אולי זולו יכל לקשר)בישראל ולקבל ממנו חוות דעת ישירה (זה במידה וכל המידע שלי נכון,כי זה מידע משיחות עם בנו רענן ואנשי צוות אחרים שפגשנו בקנריים ובקריביים.)

בהצלחה!

dana 2088

New member
מאיר, אני התענינתי בעבר

וקניתי בסוף ג'ניקר רגיל. לפני החציה פגשנו שני שכנים במרינה (אחד קטמרן) משתמשים ב-parasailor ושניהם מרוצים מאוד. ביקשת נסיון מיד ראשונה על כן לא הגבתי בתחילה.
אם תרצה, דרך המסר אוכל לתת לך כתובת אימייל של אחד מהם.

מאיר ריבא

New member
אורי

דיברתי עם מישהו שמכיר את בעלי הקטמרן והציע לי לקשר בינינו. אבל שלח לי את האימייל שלו בכל זאת. תודה.

למעלה