Panda or Mcafee

falx66

New member
Panda or Mcafee

אני עומד בפני רכישה של 60 רשיונות של אנטי וירוס מנוהל. יש לי ניסיון עם ה-Panda business secure antivirus כאשר ניסיון זה לא הלך הכי חלק, ופקודות של סריקה מרחוק לא ממש התבצעו במועד שביקשתי מהם. נורטון לצערי לא גילה וירוסים שפנדה גילה. ועכשיו אני שוקל לבדוק את ה- Mcafee Managed VirusScan האם למישהו יש המלצות?

פוֹלי

New member
כן, יש לי, אבל לא על מקאפי...

המקאפי שהיה אצלי בחברה נרמס באכזריות תחת וירוס דבילי למדי ששינה את כל ה exe ל vir... הוא לא עמד במבחן התוצאות. שני לינקים לדיוני עבר: one two

aerox

New member
למה מקאפי .??

ןלא symantec coprate server קצת יותר נורמלי וגמיש מבחינת תשתיות לעומת המקאפי ....

פוֹלי

New member
אני מסכימה איתך, לא אוהבת את מקאפי

ציינתי שהיה לנו מקאפי והוא היה גרוע ביותר. לגבי symantec הדעות חלוקות, אלה שדיברתי איתם מתלוננים בעיקר על שימוש מוגזם במשאבי המחשב.

aerox

New member
דווקא לא ! אבל..

הקריזה היחידה שיש לסמינטק הוא חוסם לו הודעות נכנסות לפעמים בשרתי EXCHANGE וזה בעיה
חושבים שהשרת נדפק

Motel

New member
דווקא מקאפי זוכה לשבחים

וזה מה שגרם להתבלטות רצינית שלי בזמנו, האם ללכת על טרנד או ללכת על מקאפי. בסוף הלכתי על הטרנד ואני מאוד מרוצה ממנו. בקשר לסימנטק - זו תוכנה לחיסול משאבי המחשב, שמדי פעם מגלה וירוס פה ושם.

aerox

New member
אולי כן אולי לא !

ממה שאני יודע ומנסיוני האישי corprate server עובדת מצוין בשרתי 2003 ובכלל במערכת xp sp2

ttlsysop

New member
אני הייתי

ממליץ על סימנטק או על TREND, על השאר אני לא מסתכל ממטר.השאר עם כל הכבוד - מעמיסים,תוקעים,מקריסים.אם אתה רוצה באמת את ה-AV המומלץ, קח את קספרסקי.

למעלה