Palm-cellphone-internet

Arthur Dent

New member
Palm-cellphone-internet

I’d like to have your recommended models for: Palm type with calendar-address book, WIFI and international cell phone. It must be light and capable of synchronization with PC. I do not need a camera. Budget range: $300-600 I live in the US but will be glad to have Hebrew and can buy it in Israel’s Duty Free Thank you very much!

Arthur Dent

New member
אני מתכוון - פאלם או פוקט

אני בכל מקרה לא מכיר את ההבדלים בינהם, ואני מניח שאסתדר עם שניהם. אז הפעם בעברית: אני צריך: WIFI, וטלפון בילט אין, ואני לא צריך מצלמה (לא שזה נורא אם יש). התקציב שלי הוא 300 עד 600 $. מה הייתם ממליצים?

mikeoreli

New member
XDA2 ב600$

איפה?
אבל אולי תנסה לראות משהו עם המפעיל הסלולארי שלך בארה"ב, אולי יש לו תוכנית שבעזרתה תוכל לקנות את הXDA2 בפחות כסף. בכל אופן לפי מה שאני יודע, לא קיים מכשיר כזה עם מערכת של פאלם, כלומר גם WIFI וגם סלולאר. למעשה לא קיים דבר כזה באופן מובנה גם בפוקט פיסי (בXDA2 צריך כרטיס הרחבה SD WIFI). אבל... בסוף החודש אמורים לצאת האיפקים החדשים, בינהם ה6310 של HP שיהיה בו גם טלפון עולמי וגם WIFI וגם BT וגם עושה את כל מה שציינת וכל זה ב600$. לגבי קנייה של מכשיר כזה בארץ - אל תתקרב, גם לא בדיוטי פרי (עאלק פרי). בארה"ב המכשיר זול יותר בצורה משמעותית היות ופה בארץ יש גם מס של 52% על טלפונים סלולאריים (בגלל הלובי החזק של חברות בסלולאר בארץ) וגם כי סתם יקרנים פה. לגבי עברית, תוכל לקנות תמיכה עברית דרך האינטרנט. תחפש ב www.zap.co.il. כמו שכבר כתבתי מקודם, קנה אירון ולא PDAC.

למעלה