Page_Load is evil ?

Page_Load is evil ?

http://www.sitepoint.com/blogs/2007/01/21/page_load-is-evil/ אמנם אני לא מפתח ב-ASP.NET אבל אני דואג להתעדכן מידי פעם, האם זה נכון מה שהוא אומר שם? אשמח לקבל דעה
(מאנשים שאני לפחות "מכיר" שמתעסקים ומבינים בנושא)

מאמר מלא שגיאות

קודם כל מתכנת טוב לא יכתוב 300 שורות בשום פונקצייה. מתכנת גרוע יכול לעשות את זה בכל מקום, לאו דווקא ב- Page_Load. שנית כמה מהסעיפים שם מבולבלים ומציגים גישות מופרכות (למשל 2, 4) וכמה לא נכונים בכלל (למשל 3). האלטרנטיבה שהוא מציג בסוף לכאורה מסודרת יותר, אבל יש איתה בעייה. הוא רוצה "להפריט" את הפעולות השונות שמבוצעות כיום בשלבים השונים של הדף (למשל בחירת master או binding) כך שלכל פעולה תהיה פונקצייה שמיועדת לה. אבל הוא שוכח שלפעמים הפעולות הללו כרוכות זו בזו, למשל אולי אני מבצע חישוב "יקר" כלשהו שקובע את ה- master שלי, את ה- theme שלי ואת ה- binding שלי. בשיטה שלו אני אצטרך לבצע את החישוב 3 פעמים, או להגיע לקוד "ספגטי" כלשהו. בקיצור - מתכנת טוב יכתוב קוד טוב ב- framework הנוכחי; מתכנת גרוע יכתוב קוד גרוע בכל framework.

מתכNET

New member
לפי דעתי הוא צודק

1.לא נולדים מתכנתים טובים,לומדים,וגם אני עד היום השתמשתי הרבה ב PAGE LOAD 2.אם אתה צריך לבצע חישוב מסובך פשוט תשמור אותו ב MEMBER של המחלקה,אני בטוח שאתה יודע את זה.

מתכNET

New member
ניר אני מחפש בלוג להקים

אתה מארח את הבלוג שלך איפשהו או שזה אתר שלך?

למעלה