Page view

eMaster

New member
איך עושים?!

שלום, ברשותי DATAGRID, ואני מתכנת אפליקציה שאני מעוניין שכולה תהיה אובג'קט אוריינטד! כלומר, אני לוקח ממסד הנתונים נתונים DATASET, אבל לא מחבר אותו לDATAGRID, אלא אני מעוניין לחבר רשימה של אובייקטים לDATAGRID הזה, ושינוי בDATAGRID ישנה את האוביקטים ולא ישר במסד או משהו כזה... איך אני אמור להיחס לנושא? שאלה נוספת - איך מגדירים לDATAGRID את שמות העמודות?

eMaster

New member
Page view

Hi, I am writing an application in ASP.NET VB. I have a page with collapse panel i wrote in Javascript. I have there few disables fields, which suppose to be enabled when i press a small button. A. i wrote the code for the button which have to enable the filed, but it doesn't work... (it worked when i added "handle" statment, why?) Can i operate the button without sending all the page back (maybe it will solve the B problem)? B. If i had a opened panel when the page loaded again, it becomes closed...(how can i reserve the state of things i left opened?)

yuval k

New member
אם אתה מטפל בו ב-JS, למה שלא תפתח

או תגדיר אותו כ-enabled ע"י JS? זה חיסרון של WebForms... שמטפלים בתצוגה גם דרך השרת. אתה גם יכול לכתוב סקריפט למשתמש ע"י RCSB, שדואג לפתיחת הפאנל. * זה לא עבד אם לא כתבת שהוא מטפל בו, מכיוון שכתבת את זה בצד השרת (ואחרת הוא לא היה יודע לקשר את זה לשם).

eMaster

New member
עוד

אתה מתכוון להגדיר את הFIELD של ASP להיות ENABLED בצד של הלקוח? ה*- אם התשובה היתה לשאלה למה הכפתור לא עבר בלי ההHANDLE, השאלה היא למה הויזואל סטודיו לא הוסיף כזה אוטומטי? שאלה נוספת, יש DLL שנקרא eWorld, שם יש COLLAPSE PANEL, שאני משער עובד עם זכרון ויכול לפתור את בעית הפנלים הסגורים, השאלה היא, איך לגרום לויזואל סטודיו לזהות את הטאגים שלו. כתבתי למעלה את השורה שאמורה לקשר אותי עם האוביקט הזה, משום מה זה לא עובד... יש דרך שהשורה הצהובה הזו תוסף אוטומטית (כי נראה לי שיש איזה קוד סידורי שאין לי מושג מהו...)?

yuval k

New member
הויז'ואל סטודיו לא ידע שזה מטפל

אירוע אם לא תגיד לו. "השורה הצהובה?" - מה? אתה צריך לעשות לו Reference כדי לעבוד איתו. אם אתה מטפל בפאנלים המוסתרים בצד הלקוח, אז גם אתה יכול ללכת הלאה ולטפל בהם ב-JS, כדי להפוך כפתור ל-disabled, לפתוח panel וכו'.. אם תסתבך, אנחנו כאן

eMaster

New member
אתה אומר למעשה ש..

אם אני עושה כפתור, לוחץ עליו DOUBLE CLICK, והוא הולך לי אוטומטית לקודONCLICK של הכפתור הזה, הויזואל סטודיו לא מקשר את הכפתור עם הקוד שלו? כי מה שעשיתי בפועל, מבלי להשתמש בHANDLE, זה הפכתי את הפונקציה הזו לPUBLIC, ובתאג של הכפתור הוספתי onclick="dasdasdas"... האם זו צורה נכונה לעשות זאת?

yuval k

New member
אממ, כן

אם עשית את זה, זה גם משייך אותו בתור מטפל אירוע לכפתור.

eMaster

New member
עוד שאלה - על eWorld

משהו יודע איך עושים שהטקסט באוביקט COLLAPSE PANEL של eWorld.UI, יופי בצד ימין? כלומר: X (תמונה) YYYYYYYYYYYYYYY (טקסט) ______________________________(רווח) מה שקורה לי בפועל, זה שהתמונה בצד ימין והטקסט צמוד לשמאל.

nattygur

New member
חפש כלי ORM כל שהוא

מסחרי ORM.NET ויש הרבה פרויקטי קוד פתוח. כלים אלו יוצרים אובייקטים אשר ממפים את בסיס הנתונים לאובייקטים ואת האוביקטים אתה יכול להגדיר כ DataSource. קח בחשבון שבגרסה הבאה של .NET יש כלי כזה מבית מייקרוסופט בשם ObjectSpaces והוא גם מופיע ב Tool של Data.

למעלה