Package & Deployment Wizard

amirzino

New member
Package & Deployment Wizard

אני רוצה שכאשר אני יוצר התקנה ב Package & Deployment Wizard אז הוא יבקש serial איך אני עושה את זה

davidea

New member
אין, למיטב ידיעתי בגרסה הזו את

היכולת לבקש מספר סיראלי. ה Package & Deployment לא כולל את הרעיון הזה. יש את זה ב Visual Studio Installer שניתן להוריד מהאתר של מיקרוסופט.

amirzino

New member
לא הבנתי

חיפשתי באתר של מיקרוסופט ואין ויש לי גם .net ואיין אפשרות אתה יכול לתת לי קישור בבקשה

amirzino

New member
עוד שאלה

אם זה לא קשור ל vb.net אז אני לא יודע איך להשתמש איך אני משתמש הוא מתקין לי אבל זה לא פועל אין לי אפשרות להוסיף סריאל

amirzino

New member
הבנתי אבל יש בעיה

אני רוצה להוסיף סריאל לתוכנה שביניתי ב VB6 ואפשר רק vb.net

davidea

New member
לא נכון:

ניתן להוסיף סיריאל לתוכנה של VB6 עם Viusal Basic Installer כאשר אתה בונה את ערכת ההתקנה תפתח את ה User Interface (דבל קליק) וכאשר הוא יפתח, תעשה עליו קליק ימין ואז Customer Information (כלומר המידע שיזין המשתמש). לאחר ההוספה יש ל Customer information שדות מאפיינים (Properties) ושם יש שדה SerialNumber Template ההסבר לשדה זה היה בקישור השני שהפנתי אותך אליו. אחרי כמה דקות ונסיונות תראה שזה ממש נחמד. אני מאוד ממליץ להשתמש בשדות חבויים כי הם נכללים בחישוב המתמטי הבודק באם המספר המוקלד חוקי. זה שהמשתמש אינו רואה את כל המספר (המורכב כאמור מחלק חבוי והחלק שהוא מקליד) מאפשר לך לתת מספר די בטוח. בהצלחה

davidea

New member
וכעת לתהליך הכנת הערכה

בתפריט ה vs installer יש Project ושם Properties. בתווית build מסמנים (נדמה לי שזה גם ברירת המחדל) ב Build Type שיהיה Installer (כלומר רק קובץ MSI) אם מדובר בהתקנות על win2000/xp או Installer with Windows installer loader אם מתקנים על windows 9X. אם רוצים, ניתן להגדיר להיכן הקבצים יצאו. אם לא תגדיר, הם יהיו במחיצה משנה Output שבמחיצת הפרוייקט (של VS לא VB) עצמו. באותו חלון בחלק העליון ביותר מסמנים של Configuration יהיה Release. מאשרים החלון. בתפריט יש גם Build ושוב Build. וזהו בהצלחה

amirzino

New member
בעיה

אני הצלחתי הוספתי סריאל אבל איך אני יוצר את קובץ ההתקנה

למעלה