P90 VS TAVOR=?

Niro85

New member
P90 VS TAVOR=?

אני כותב את ההודעה הזאתי בתור אוליי ליצור "אמנה" שנשלח ליוצרי הסדרה שיעיפו כבר את הP90 הדפוק הזה שיש לחברי צוות SG-1 ויכניסו את ה"TAVOR"-תבור הישראלי,שנחשב היום לנשק הסער והלוחמה המתקדם ביותר. תראו הP90 בכלל לא מתאים לירי לטווחים ארוכים זהו נשק לטווחים קצרים{עד20מטר}ה"תבור" הוא נשק למלחמה לכל דבר והוא גם נראה יותר טוב,ואפשר להרכיב עליו כוונות יפות בסדרה,נו מה אתם אומרים יש מצב שנצליח לעשות שינוי?

Echelon

New member
מה קרה לך

P90 זה אחלה נשק. ואני בספק אם תשלח מכתב ליוצרים זה בכלל יזיז להם משהו. לעולם אין לדעת, ההצלחה עם ערוץ 1 מוכיחה שאפשר לשנות דברים, אבל אני דווקא נהנה מהP90. הוא גם נראה טוב

[TNT]

New member
../images/Emo12.gif

20מטר? מאיפה המצאת את זה? ה P-90 (הבלגי אגב) יעלי לטווח של 200 למעשה התבור וה P-90 דומים מאוד, אם נראה לי באמת יותר מסביר שהתבור טיפה יותר טוב ,הוא גם יותר חדש אחר הכל...

deathcaster

New member
איזה מצחיקול אתה !

פ90 יעיל ל-20 מטר ? כלומר עוזי יותר יעיל ? אתה , אתה חמוד אתה .

Hell Rider

New member
חחח

לגרום לאמריקאים להחליף נשק אמריקאי בנשק של מדינה אחרת?¿? קטעים איתך, תישאר... הם יקחו את הנשק הכי דפוק שלהם ולא יתנו ליחידות עילית אמריקאיות (שמבקרות הכוכבים אחרים) נשק של מדינה אחרת!!!

[TNT]

New member
ה P-90 בלגי בכלל!!

ובכלל לא בשימוש נרחב בארה"ב. אין לי מושג למה אם בכלל הם באמת משתמשים בו שם, אן כן אז בטח לכל מני יחידות מיוחדות או לאנשים בכלי רכב(שריון
) סהך זה SMG שהוא מעין פשרה בין רובה ממש כמו M16 שיכול להוות בעיה בגלל גודל/משקל לבין נשקים קלים וקטני שלא באמת עושים נזק.

kanshoof

New member
שמע, התוכנית מנסה להיות מותאמת

למציאות הצבאית עד כמה שהיא יכולה, אמנם קצת קשה לדבר על מציאות וסטארגייט באותו משפט אבל אם אפשר להיות אותנטיים עם הנשק ושאר הציוד אז למה לא ? העצומה שלך צריכה להיות מופנת לצבא ארה"ב, אחרי שהם יסכימו לקבל את התבור, ההפקה תעדכן את עצמה לבד, שווה לא ? (צדיקים מלאכתם נעשית ע"י אחרים...
)

Niro85

New member
טוב אז כמה דברים:

דבר ראשון יש פורום לצבא וביטחון הכי טוב בארץ ובין הטובים בעולם{מבחינת הידע שרץ שם}שכבר יצא מאמר של כמה דפים על ההבדלים בין :"P90" ל"תבור" התוצאה הייתה שה"תבור" עדיף בכמה רמות על ה"P90",אני אמצא את הסקירה ויכתוב אותה פה או יביא קישור למי שרוצה. אבל בכלליות אני יכול רק לומר שה"P90" הוא נשק תמ"ק{תת מקלע}בעוד ה"תבור" הוא רוס"ר{רובה סער}ההבדלים בין תת מקלע לרובה סער הם מאוד גדולים,הP90 מעולה ללוחמת לוט"ר{לוחמה בטרור}ירי בתוך חדרים מקומות צפופים ושטח קצר,בעוד ה"תבור" הוא נשק שמעולה לטווחים ארוכים ולירי בשטח פתוח,ההבדל העיקרי בין ה"תבור" לM16" האמריקאי היא שה"תבור" בנוי בשיטת ה"בול-פאפ" מבנה זה מנצל פשוט את כל אורך הקנה וכך לרובה יש טווח ארוך יותר ועדיין הרובה יחסית קצר-משום זה בית המחסנית ווההדק הם בתחילת הרובה ולא הפוך כמו הM16" באמצע הרובה. מצטער שאני מסביר את זה גרוע,פשוט קשה לי להסביר אני אמצא את ה"סקירה" ויביא לפה קישור שכל מי שמעוניין יקרא ויבין. נ.ב יש ידיעות שצה"ל כבר העביר לארה"ב 50רובים מדגם "תבור קומנדו" בשביל הכוחות המיוחדים שלהם,אהה ועוד משהו ה"תבור" בנוי כולו מפלסטיק קשיח{חומר פי 2יותר חזק ממתכת}ככה שהוא לא יכול להחליד או להיהרס גם אם תכניס אותו שנה מתחת למים ותוציא.

Niro85

New member
"הואיב שבפנים:אפוקליפסיה"

"התבור" מככב גם שם-עוד צעד ענקי בהמשך למטרה שלנו!

למעלה