:p8-p

bagman

New member
:p8-p

אנחנו חייבים לפצח את הארי פוטר סוף סוף! תנו רעיונות, השערות, משהו. מה עשו הורי פוטר? מה עשו סבי פוטר? מאיפה יש להם את כל הכסף הזה? מה עשה וולדמורט כדי לשרוד את האוודה כדברה? האם ישנו משהו שיכול להרוג אותו? האם הנשק הזה קשור בפיניקסים? לופין הרי יחזור: למה? מה הוא יעשה שכל כך חשוב? מהי התמחותה של גברת פיג? האם הצבע הירוק של עיניו של הארי חשוב? באיזה בית היה פאדג`? האם אפשר לבטוח בו? למה המידע על רוחות כל כך חשוב לעלילה? האם אחד מהמתים יכול לתת להארי מידע חשוב? אביו? אימו? מה הסיפור של סנייפ? לאן הוא הלך בסוף ספר 4? למה דמבלדור שמח שוולדמורט יכול לגעת בהארי? אולי הוא שמח שבוולדמורט יש את דמו של הארי? עוד רעיונות שאלות? דרך אגב: אני יודע מה הפירוש של אבדה קדברה: זה מארמית: אבדה (ב.ד.ה) כ- דברי (דברא) כלומר אעשה כדברי

sarah

New member
מוזר!!!

קשה לענות...כל השאלות נשארו פוחות שישאר לגלות אבל... כנראה שאי אפשר לבטוח בפאדג`-כי הוא לא האמין להן סנייפ-כמעט בטוח הלך לרגל.. זהו מה עוד? נצטרך לגלות... :(

Hermione G

New member
אולי

אולי הגריי ליידי יכולה לספר להארי משהו חשוב או קשורה אליו באיזושהי צורה. זה יכול להיות כי אנחנו הרי לא יודעים כלום עליה וג`יי קיי תכתוב עליה בספרים ההבאים... בפאדג` לדעתי אי אפש לבטוח יותר לעולם - הוא לא מאמין לדמבלדור הרי... והעיניים של הארי בהחלט נראות לי חשובו. כי כל הזממן מזכירים שיש לו את העיניים של אמו...

רחלי!

New member
את ממש צודקת!

לדעתי זה ממש בטוח שהעיינים של הארי יגלו לנו משהו לגבי אחת התעלומות הגדולות... אני כבר מתחילה להעלות כל מיני השערות מטורפות כאלה... זה באמת דבר חשוב שאנחנו צריכים לעשות בפורום, להעלות השערות לגבי המשך העלילה, להמציא דברים (הנקודה של נבואת האמת של טרילוני היא דוגמה מצויינת!), ומי יודע- אולי משהו יתגשם???

למעלה