:p

מתלבטת 1

New member
:p

הי נולדתי ב22.08.64 בשעה שלוש בצהריים. כבר לא ילדה, ובכל זאת לא מוצאת את עצמי משום בחינה: לא מקצועית, לא זוגית ולא גיאוגרפית. חשבתי לנסוע לחו``ל לתקופת מה -לשנות אווירה. האם תוכל להמליץ על יעד שיכול להתאים לי (ארה``ב, אוסטרליה, הודו, מדגסקר...) ועל מועד מועדף (חשבתי על ספטמבר 2001)? תודה

נראה לי שזה הזמן למפה ויעוץ אישי

בדיוק בגלל הדברים האלה אנשים פונים ליעוץ : בגלל הצומת הרגשית הזו. דווקא ארה`ב נראה לי שתתאים לך יותר.. ספטמבר ? לגבי נסיעה - הקשיבי לעצמך, ותני לזמן הנסיעה להגיע מבפנים.

מתלבטת 1

New member
תודה על תגובתך

הצומת הזה (אין מה לעשות- צומת הוא זכר), לא נולד אתמול ואם אני אחכה שהזמן יבוא מבפנים, יעברו עוד 37 שנה על הכורסה בבית... עוד ייעוץ? אין כבר כוח. שבת טובה

niky

New member
הייאוש שלך עצוב....

ודווקא איתו את עלולה להשאר על הכורסא. צומת, הוא אכן זכר אך יש ת מ י ד עוד מה לעשות, וזה שאת לא מצאת את התשובה/הדרך שלך, זה לא אומר שהיא לא קיימת אלא רק אומר שאת עוד לא מצאת! אז כן, עוד ייעוץ ועוד ועוד ייעוץ ושוב ייעוץ עד שיילך....ויילך! ואם כבר בקשת כאן עזרה וגם הוזמנת לכך....אולי תחשבי שוב? אי אפשר לעזור למי שלא רוצה עזרה... סתם כי נגעת ללב כל טוב ושבת שלום גם לך ניקי

מתלבטת 1

New member
תודה לניקי

נחמד לקבל תשומת לב גם ממי שלא מכירים. ``הייאוש נעשה יותר נוח``.

אם את חושבת שלברוח לחול זה הפתרון

את טועה : בחו`ל תפגשי את אותו קונפליקט פנימי על רקע מגדל אייפל, או הביג בן, או מה שלא יהיה : אנחנו יכולים לברוח מכל אחד, אבל לא מעצמנו. מצד שני, יש גם כאלה שיכולים בכיף להתרחק גם לקצה העולם כשהם יושבים על כורסה.. בכל מקרה, מכבד את הגישה - נסיעה נעימה.

מתלבטת 1

New member
זו לא בריחה

אני יודעת שאני אסחוב את ה``אני`` שלי לכל שדה תעופה. המטרה היא לא להתעלם מהקונפליקט, אלא לתפוס טיפה מרחק ופרספקטיבה, שלפעמים עוזרים לצאת מהלופ המחשבתי. אני לא מזלזלת בייעוץ, חלילה, רק שעד היום הם לא ממש עזרו לי להתקדם. שבוע טוב

למעלה