שרשור סלנג צבאי...
כע, אז בגלל שאני חוזר לצבא מחר, עלה לי הרעיון הזה.

עיוותים של משפטים מפורסמים: "מה שהורג אותך, מחשל את אמא שלך" "ומה שהורג את אמא שלך, נותן לך חופשה מיוחדת" (מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו) "קל באימונים-בקרב כבר נסתדר" "קפה באימונים-נס בקרב" "קשה בנגמ"ש-קל בשק"ש" "קש"א באימונים-ז"ל בקרב (קש"א-קצין קישור ארטילרי, התותחנים בינכם יבינו) המפקד: "המפקד לא צוחק, הוא מחייך" "המפקד לא מאחר, הוא מתעכב" "המפקד לא נופל, הוא בודק ת'שטח מקרוב" "המפקד לא טועה בניווט, הוא מחפש דרך קיצור" "המפקד לא נרדם, הוא ממצמץ ארוכות" "המפקד לא מפליץ, הוא מפיץ את רוח צה"ל" "המפקד לא מזיין, הוא מחדיר את רוח צה"ל" משחקי מילים: "קשה יש רק בלחם" "כבד יש רק בפיתה"(בתגובה למשפט-המ"כ הזה כזה כבד) "צדק זה שם של כוכב" אמור זה שם של דג" (בתגובה למשפט-הייתי אמור לצאת השבת) שוברי שינים: "סופך לפני סופי,סופך-סוף" (רק למפקד יש זכות לסיים שיחה בקשר) "צחוק צחוק צחוקן" ירידות של פזמניקים על צעירים: "כשאתה עשית קווים במחברת, אני עשיתי קווים בלבנון" "עוד לא שתלו את העץ שממנו יעשו את הנייר שעליו תודפס תעודת השחרור שלך" "כשזרקו עליכם סוכריות בבר מצווה, עלי זרקו אבנים בקלקיליה" "החיילת שתכתוב את טופס השחרור שלך כרגע בטיול שנתי של י"א" "כשהלכת בקניון וצעקת לאמא שך'-הנה חייל, זה הייתי אני" "מהפחית ששתיתי בבקו"ם עשו ת'דיסקית שלך" "אתה עוד לא השתנת את השוקו ששתית בבקו"ם" הגיון צבאי: "סדרו את שתי השולחנות האלה בחת. "אתם שלושתכם-צמד חמד" "איך אומרים קצין במרוקאית?-נגד" קיטורים של החייל הפשוט: "כשאת עושה רולים-אני בפטרולים" "אמא מחכה בבית-החברה מזמן כבר לא" "עד מתי נלך לישון אחרי הזונות, ונקום לפני התרנגולים" "משכורת צבאית=מחזור, מגיעה פעם בחודש, נגמרת ביומיים" "מליון זבובים לא טועים"(על חדרי האוכל של צה"ל) "כשנולדתי בכיתי, כשהתגייסתי הבנתי למה" "עוד יבוא היום והשמש תזרח, ואני אעשן באנגים במזרח" "צעד קטן לקב"ן-עצד גדול לאנושות" ירידות הדדיות על חילות: גולני-איך מעץ אחד יצאו כל כך הרבה קרשים צנחן טועה, צנחן מת, תותחן טועה, צנחן מת. איך מנקים בית של ערבי-עם מג"ב מה פקידה עושה?-1 קפה 2 סוכר. חיל ההנדסה: תן לאצבעות ללכת במקומך חיל ההנדסה: שמאל שמאל שמאל שמאל גבעתי=גברים בלי עתיד תקועים יחד נח"ל=נתקעתם, חכו לגולני מג"ב=מי גמר בית ספר? שריון=שבת ראשונה יוצאים, השאר נשארים קריה=קמתי ראיתי יאללה הבייתה. כל הזין: כל הזין בניווטים-משה רבנו כל הזין בהצלב-ישו כל הזין בגלח"צ-הרצל כל הזין בטרמפים-טרומפלדור כל הזין בצנצנצת-דנה אינטרנשיונל כל הזין באפוד-יעל בר זוהר