P ירסומוT

בוצה

New member
אולי תוכל

לכתוב כאן חלק מהרעיונות שכבר עשיתם כהשראה לנו כי נשמע מבטיח אם אתם בתחרות

meshorer

New member
כותב שירים וברכות בחרוזים לכל אירוע

שמי אלי, אני עוסק בתחום הספרות ועובד ככותב שירים וברכות בחרוזים לכל אירוע. סטודנט לספרות עברית. יש לי ברקורד כ4000 שירים שונים. ביניהם לראש הממשלה, ח"כים, שרים ועוד. כתבתי כמעט לכל אירוע שתוכלו לדמיין- ימי הולדת, חתונות, הצעות נישואין, בר/בת מצווה אפילו אזכרות אפילו שיר לעובר בעודו ברחם.. ומישהו גם הזמין שיר אהבה לעצמו..
. אני אוהב לכתוב ואני עושה את זה טוב. אם אתם מכירים את הדיסקים שיוצאים עם שי מתנגן כמתנה ליומולדת אני כותב אותם ואשמח גם לכתוב לכם ברכות בחרוזים לכל אירוע, דרשות לבני-בנות מצווה ושירים רומנטיים לאוהבים. תוכלו להתקשר איתי ב050907723 תודה. אלי

שגית 36

New member
חייבת דרשה לבת מצווה

אודה לכם על רעיונות לדרשה לבת מצווה זה דחוףףף לי מאוד תודה לכולם מראש

שי קון

New member
ליצן/מנחה/מפעיל לכל הגילאים

שלום שמי שי אני בן 31 ומפעיל מסיבות כמעט 16 שנה (מגיל 15) כל המופעים כוללים מערכת הגברה מלאה ופרסים לכל הילדים. בריתות: תקליצן (תקליטן/ליצן) מתאים במיוחד לאולמות שמחה, כולל מוסיקת רקע בכניסה, בלון צורה לכל ילד שנכנס, הפעלת הילדים מול ההורים, בסיום ריקודים להורים וילדים. יש אנשים שמבקשים: "קח את הילדים לחדר צדדי" ואת זה אני לא עושה, ילדים הם לא מטרד, וגם אם הילדים יופעלו בחדר צדדי, הוריהם של הקטנים יותר יאלצו ללכת ולחזור כשהם בודקים שוב ושוב איפה הילדים. ימי הולדת: (כל הגילאים: כתר לראש ובעל השמחה יושב לידי מצחיק יחד איתי, מזמין ילדים לפעילויות, מרגיש שזו המסיבה שלו), הברכות מוקלטות על קלטת טייפ שניתנת במתנה: עד שלוש: מופע מצחיק, שירי אצבעות, פיסול בבלונים (לבעל השמחה), ריקודי הורים וילדים. עד 7: כיסא מקושט, מופע מצחיק, ריקודים, משחקים, שירים, קצת קסמים, פיסול בבלונים (לבעל השמחה) ועוד... עד 9: מופע מצחיק, ריקודים, תחרויות, שירים ועוד... 10 ומעלה: DJ + הפעלות ותחרויות. מבוגרים: מסיבת הפתעה, יום נישואים, חנוכת בית, המנכ"ל הפורש וכל רעיון אחר: תקליטיה, מערכונים, מופע דראג, תחרויות והפעלות מבוגרים. מופעים לוועדים, מתנ"סים, בתי ספר, גנים ועוד... פרטים בפלאפון: 050401099 שי אפשר לפנות גם במייל או בתפוז מסרים ושיהיה בשמחות.

למעלה