pפרופסור אריה הורביץ????

מאמוש120

New member
pפרופסור אריה הורביץ????

משהי מכירה??? מנהל מחלקת הפריה חוץ גופית בהדסה הר הצופים.

shanit370

New member
פרופסור אריה הורוביץ

היי אני מהפורום השכן (תרומת ביצית ) מטופלת אצלו איש מדהים בעל ידע רב ממליצה עליו בחום רב. בהצלחה.

Almog6607

New member
רופא מדהים, אנושי ובלי טיפת יומרה

יש לי 3 ילדים היום בטווח של שנה ו8 ,טריים ומוקפא תחת טיפולו ובכלל המחלקה שם משפחתית ומיוחדת בהצלחה!!

מאמוש120

New member
כ"כ רציתי לחזור רק לבאום!!!

יש לי בעיה ממש רצינית המרחק!! היום עם ילדה קשה לי להתנייד למרכז ולהשאיר את הקטנה עם בייבי סיטר עד מאוחר.. אמרתי נעשה נסיון כאן בירושלים.. נקווה שילך מהר!! אני מתלבטת על פרופסור הורביץ לפרופסור לאופר..

יחידה2

New member
אל תתלבטי

איני מכירה אישית את פרופ' לאופר..ולמרות ששמעתי שהוא מומחה בתחומו,שמעתי מחברה שעברה אצלו טיפולים,שהוא יכול להיות גם לא נחמד לפעמים.. ויש עוד שיקול.פרופ' הורביץ מקבל בהר הצופים ולאופר בעין כרם.להגיע להר הצופים הרבה יותר קל מאשר עין כרם האחוקה ובעיות החניה שבה. לשיקולך!

מאמוש120

New member
הר הצופים זה 5 דק,ממני!!

בלא מכירה את הבית חולים(פרט ליולדות-שזה לא חכמה..זה מחלקה שאני מוכנה להיות בה בכל בתי החולים=לטובה כמובו!)

מסתערת

New member
שניהם מעולים

מאד שונים זה מזה באופיים האישי, הסגנון הטיפולי שלהם דווקא די דומה. תבחרי לפי כימייה אישית. אני מעריצה את פרופ' לאופר. הגעתי אליו ליעוצים מהמרכז עמוס הרופאים- נסעתי אליו כי הוא מיוחד. מה שאחרות רואות כבוטות, אני רואה כישירות. אני מאד הייתי מרוצה מהישירות שלו, לא צריכה מישהו שיחבק אותי, יגיד שהכל יהיה בסדר, אני צריכה להבין מה המצב, מה עוד אפשר לעשות לא עשינו... בשביל זה נסעתי לפרופ לאופר. גם פרופ' הורוביץ מעולה. גםהוא די "צנון", לא מדבר הרבה מידי, אבל ממש מקצועי. בקיצור- מי שלא תבחרי- תהיי בידיים טובות, ממש טובות (ליגה אחרת מבאום לעניות דעתי)

יחידה2

New member
מכירה ועוד איך!!!

טופלתי במחלקתו!!!!!אין על המחלקה הזו. פרופ' הורביץ הוא מלך!!!!

יחידה2

New member
בהר הצופים

תהיי בידיים טובות...היחידה קטנה ואינטימית,הצוות נהדר:רופאים ואחיות,ויעל הפקידה היא שם דבר לנחמדות ומיקצועיות והיא עוזרת המון... אצלי,אחרי הלידה של הילדה,היו כל הזמן הריונות כימייים.בסוף,קבלתי טלפון מפרופ' הורביץ שאמר שהוא לוקח את התיק שלי לטיפולו..והוא יחליט מה לעשות.. ולאחר כמה ימים הוא הזמין אותי לפגישה ואמר שננסה פרוטוקול שונה ממה שעשינו עד כה..ואכן...עשיתי כעצתו,פרוטוקול ארוך לשם שינוי..ו..ביטא 310 אחרי 14 יום!!! ההריון לא החזיק בסופו של דבר....אבל זו היתה פעם ראשונה,לאחר חודשים של ניסיונות,שקבלתי ביטא חיובית ויפה ואפילו ראיתי דופק.. בהצלחה לך!!!!

מאמוש120

New member
תודה!!!!!

מעודד במיוחד! מקווה שנעבור את התקופה בקלות ביעילות ובמהירות!!!!

למעלה