Pונדק הסיירים

Pונדק הסיירים

שימו!!!לב!!!למחיר!!! סיפור מדהים בכניסה האחורית לחולון, דרך תחנת הדלק "סיירים" ישנו פונדק דרכים שנקרא "פונדק הסיירים". נכנסתי למקום וביקשתי פיתה עם חביתת ירק , ופחית קולה. כשהפיתה הייתה מוכנה , נתבקשתי לשלם לא פחות מ-24 ש"ח וחצי. לאחר טיפול קצר בהלם, התאוששתי ושאלתי כיצד הגענו למחיר הזה. נאמר לי כי פיתה עם חביתת ירק זה 18 ש"ח ועוד 6.5 ש"ח פחית הקולה יחד 24.5 ש"ח. כנהג השוהה זמן רב בכביש אכלתי בהרבה מאוד מקומות. ופונדקי דרכים. המחיר של פיתה כזו הוא בין 10 - 12 ש"ח, מחיר הפחית 5 ש"ח. יחד כ- 15 ש"ח. המחיר בפונדק הסיירים יקר בעשרה שקלים לערך. בדרכיכם מאי שם לאי שם , אם כבר החלטתם להכנס לאכול בפונדק הסיירים, רצוי לבדוק את העו"ש, תוכניות החסכון, קופות הגמל, פק"מ, פח"ק, פז"מ, וכמה ירושה השאירו לכם. מומלץ לשאול כל דבר לפני ההזמנה מה מחיר המנה. אגב...אכלתי כבר מנות טעימות בהרבה , ושילמתי הרבה פחות. המאוכזב, המרושש, והרעב!!!

וואלה כל מילה שלך אמת!!!

גמני הייתי שם באיזה צהריים אחד בדרכי לעוד לקוח מרוצה
(עוסקת בשיווק, לא משו אחר...) ויקר שם בטרוף המחירים לא הגיוניים ומה שהיה בפיתה כזכור לי, לא היה זהב. מסכימה איתך שחשוב לפני שמזמינים בכזה מקום או דומה לו, לשאול. אחלה ביקורת

Lear22

New member
זה מזכיר לי

תמיד כשהיינו חוזרים הביתה בימי חמישי - או שישי - מהיחידה המובחרת באוטובוס מאורגן של היחידה הנהג היה מתעקש לעצור לנו ב"מסעדה" שנמצאת בצומת שלפני פרדס חנה, שכחתי את השם. מקום יקר כמו החיים. פסק זמן בעשרה שקלים, פיתה עם חביתה בעשרים שקל. לא להאמין. אבל הנהג...איך שהוא היה נכנס הוא היה מקבל מהם צלחת מלאה אוכל, בחינם כמובן. ורק אנחנו היינו צריכים לשלם הון תועפות. מזל שכולם אצלנו צפונבונים :)) למה אצלנו? אצלהם. אני כבר לא שם.. כמה שקשה לי להפנים את זה.

למעלה