oz again

tvguy

New member
oz again

מצטער שאני כותב פה עוד פעם על אוז זה כבר נראה כמו תחינת מים אבל... פצצה של סידרה זה לא יאומן כמה זה טוב. הרצח של הרננדז היתה סצינה גאונית עם הדם שהשפריץ מהגרון

Kai.Kai

New member
בושה

אני יודע שמה שאני הולך להגיד זו זוועה לשמה אבל... אני מעולם לא ראיתי את הסדרה - ולא בגלל שאני מזלזל!!! אפשר להתחיל עכשיו??

tvguy

New member
איפה אתה חי???

אחרי כל הזבל שאנחנו סופגים??? סוף סוף יש משהו שווה חוץ מאתרי אינטרנט בעלי ויז`ן

Omeo

New member
רגע,

מסתבר שיש אנשים שלא כ``כ להוטים על מה שיש לקופסה להציע. צריך להתמודד עם האנשים האלה ברגישות ובמידה מסויימת של רחמנות. יש להם חיים מלאים בלי הזבל הזה וזה פשוט לא מתקבל על הדעת. זה מצריך מאיתנו לנהוג באיפוק, לשנס מותניים ולצאת בפעולת שטיפת מוחות עד ליישור קו בנושא..

Omeo

New member
אם כבר דם

אז אני דווקא התלהבתי יותר מהסצינה שהנכה הפלספן החביב מדבר על החוקה כשברקע נוטף דם מדגל ארה``ב. זה אימג` מאוד חזק.

mamale

New member
בלי שום קשר...

אני לא יודעת אם קלטת,אבל בפורום שלנו חשבו שיש לנו דבור מחוץ לסט..כנראה שהחבור היה מוצלח.אפשר ללכת על זה אם תתני לי פרטים בסיסיים,גיל,עסוק,מגורים ועוד.אז כבר נטריף את הפורום ביחד.אבל אני צריכה ממך 2 דברים: 1.תבואי יותר לבקר בפורום. 2.פרטים שלך בקרוב. להשתמע...נ.ב``כנראה שדי משעמם לי....לאחרונה.

Omeo

New member
ל- memale חביבתי

יש להם על מה להסיק מסקנות. בטוח שאת מתחברת למישהי כמוני כי: גילי: 62 אביבים עיסוקי: בעלת בסטה למגבוני מטבח וציוד הנדסי כבד מגורי: עמק הסיליקון - דימונה סיטי מבין תחביבי: אוריגמי ומקרמה למתקדמים אני מאוד מקווה שהמידע יהיה לך רב ערך ושנוכל לרקום מערכת יחסים על בסיס התעניינותנו המשותפת.

mamale

New member
בוקר טוב omeo...

אין ספק שעכשיו הכל ברור...חוץ מהעובדה שאני down town אשדוד, מקווה שזה לא מבאס אותך...מקווה לראות אותך בשישי בערב,כולם באים לשמחה וסמדג,ה ,כולל הילדים..תעשי לי טלפון טוב נשמה?

doriangray

New member
אני אוהב גם

אני לעומתך מאוד אוהב לצבוע את השלכת בירוק בחייאת ראבאק....

tvguy

New member
רוגל אלפר-הארץ

הכותרת שלו היום בהארץ היא: דרגה מעל שאר הסחורה האמריקאית המגיעה לכאן. ומצורפת תמונת הסצינה שאת מציינת כאן. חוץ מזה, מישהו יודע מה פירוש אוז? אוז זה עוץ באנגלית. כלומר ארץ עוץ בה החוקים שונים כי חוקי העולם האמיתי לא שוררים שם.

למעלה