Oy with the poodles already

Oy with the poodles already

זוכרים את הפרק הזה? כמה שהוא היה מתוק... Lorelai: Heh, you know what I just realized? "Oy" is the funniest word in the entire world. Rory: Hmm. Lorelai: I mean think about it, you never hear the word "oy" and not smile. Impossible. Funny, funny word. Emily: Oh dear God. Lorelai: "Poodle" is another funny word. Emily: Please drink your drink, Lorelai. Lorelai: In fact, if you put "oy" and "poodle" together, in the same sentence, you'd have a great new catchphrase, you know? Like, "Oy with the poodles already." Rory: Hehe. Lorelai: So from now on, when the perfect circumstances arise, we will use our favorite new catchphrase: Rory: Oy with the poodles already. Lorelai: I'm telling you, it's knocking "Whatchu talkin' 'bout, Willis?" right out of first place. אתם מוזמנים להגיב בפלוג שלי, בדיוק עידכנתי עם תמונה שקשורה. קפצו לביקור!
אבל מה שרציתי להגיד באמת זה- צום קל ומועיל! גמר חתימה טובה
וסליחה אם פגעתי..... (לכו תדעו!)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif בהחלט.

ראיתי לאורך יום כיפור פרקים מהעונה השנייה של גילמור, ונזכרתי כמה טובה הסדרה הזו הייתה פעם. וגם הגעתי למסקנה שלחפור במגרות כדי לחפש קלטות זה אאוט, והחלטתי סופית שאני קונה את הדי.וי.די של העונה השנייה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כמובן,

עשיתי סלקציה כבדה. ראיתי קלאסיקות. Lost and Found, A Tisket A Tasket, Teach Me Tonight, Lorelai's Graduation Day, I Can't Get Started, The Bracebridge Dinner. אפילו חטאתי לכיוון שלושת הפרקים שיש לי מוקלטים מהעונה השלישית וראיתי את Lazy, Hazy, Crazy Days ואת Haunted Leg. (מי שימצא את המשותף בין כל הפרקים... אה, מכיר אותי טוב.) כמעט קניתי את המארז הערב. חבל שלבלוקבאסטר פה יש רק את העונה הראשונה והרביעית ושכל שאר החנויות היו סגורות.

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifהא, זה גם מה שאני חשבתי. P:

(ומזל טוב על העונה השנייה, כי אני עצלנית מדי בשביל לפתוח שתי הודעות!
)

Alaithlos

New member
הממ..../images/Emo15.gif

אנלא טובה בשמות של פרקים, אז אין לי מושג מה זה מה בכלל, אבל טיץ' מי טונייט זה עם ג'ס.. :)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif זו לא בעיה.

כל טאוור רקורדס ובלוקבאסטר אמורים להחזיק עותקים, אולי אפילו סטימצקי. לא תמיד יש במלאי בחנויות האלו, אבל מקסימום, יכולים להזמין לך בחנויות או שאת יכולה להזמין דרך האתר של בלוקבאסטר - http://www.bbm.co.il דרך אגב - מזל טוב לי, קניתי את העונה השנייה!

SuperKeren

New member
שמענו עליך וההזמנות שלך<_<

איפה ערב סקורסיזה איפה
אני צריכה לראות כבר את פאלפ פיקשן
!

למעלה