outlook express

כנף

New member
outlook express

הוספתי חשבון (יאהו) באאוטלוק. (5.5) עכשיו, כשאני מנסה לקבל הודעות מהחשבון הזה, נכתבת לי שגיאה: "הייתה בעיה בהתחברות אל שרת הדואר. הסיסמא שלך נידחתה. חשבון ´X´ (כך ש-X= שם החשבון שלי), שרת: pop.mail.yahoo.com, פרוטוקול: POP3, תגובת השרת: ERR invalid user/password´, יציאה 110, אבטחה (SSL): לא, שגיאת שרת: x800CCC900, מספר שגיאה: x800CCC920." מה לא בסדר? מה אני עושה? (בדקתי את השם והסיסמא והם בסדר!) תודה!!

כנף

New member
בבקשה תעזרו לי במשהו..

כנראה שהסתבכתי בפרטים שצריך להכניס לחשבון החדש (>>מאפיינים). אפשר לקבל הדרכה- מה לכתוב ואיפה? (כאמור, אני מדברת על חשבון יאהו) תודה! (זה די חשוב לי)

dino_din

New member
הממממ

לפי ההודעה יש לך בעיה עם הסיסמה או שם המשתמש ובגללה הוא לא יכול להתחבר לשרת הדואר הנכנס. 1) תכנסי לאתר בדרך הרגילה והכניסי שם וסיסמה כדי לוודא שהם נכונים. 2) תחזרי לאאוטלוק ותרשמי שוב את השם והסיסמא במאפיינים. *כדי להגיע למאפייני החשבון : לחצי בסרגל הכלים על "כלים"--->"חשבונות" ביחרי למעלה את תווית דואר. סמני את השרת "yahoo". ליחצי בצד שמאל על מאפיינים. לדעתי זה יפתור את הבעיה כי הבעיה הייתה בסיסמה לא נכונה. אם זה לא עזר - 3) במאפיינים כנסי לתווית שרתים וסמני את "הכנס באמצעות אימות סיסמה מאובטחת". לחצי אישור ובחלון הראשי נסי שוב לקבל דואר (שלח/קבל). עדיין לא עזר ? 4)כנסי שוב למאפיינים---> שרתים וסמני את "השרת שלי מחייב אימות" ואז ליחצי על כפתור הגדרות שיופיע בצד שמאל. בחלון שיפתח סמני את "הכנס באמצעות" והכניסי שוב שם וסיסמה (סמני שוב את האפשרות של כניסה עם סיסמה מאובטחת). זה אמור לפתור את הבעיה. בברכה, דינו_דין.

כנף

New member
המממ.. לא הכיוון אפילו ../images/Emo4.gif

כלום לא עוזר... ניסיתי כבר אלף פעם כל מיני אפשרויות. (כשסימנתי אפשרות של כניסה באמצעות סיסמא מאובטחת, הוצגו לי עוד כמה שגיאות: "שגיאה בכניסה באמצעות סיסמא מאובטחת..." או משהו כזה) הבעיה היא לא בשם או בסיסמא, זה לא יכול להיות! אני כותבת אותם בעיניים עצומות ;), ואין סיבה שכ"כ הרבה פעמים תהיה לי טעות שם (אני כותבת את השם והסיסמא האלה כשאני נכנסת לאימייל דרך האתר, וזה קורה הרבה) אין לי בעיה עם הדואר היוצא, הוא נשלח והכל בסדר.. אז אולי הבעיה היא בשרת הדואר הנכנס? (pop.mail.yahoo.com, לא?) שוב מבקשת: אם מישהו יוכל להדריך אותי מה למלא בפרטים שם ואיך.. אז.. אני מאוד אשמח
(עכשיו אני מבינה למה תמיד שנאתי את האאוטלוק הזה
)

dino_din

New member
עכשיו הבנתי הכל

רק בשבילך חמודה, חרשתי את עמוד העזרה של יאהוו והרי התשובה : (אם אין לך כוח להסבר באנגלית, תרגמתי אותו בקיצור למטה :) - Yahoo! offers POP access to Yahoo! Mail as a free feature exclusively for Yahoo! Delivers members. If you agreed to receive special offers in your mailbox when you registered for Yahoo! Mail, you´re automatically a member of Yahoo! Delivers. If you´re not sure if you´re a member of Yahoo! Delivers, and you´re currently signed into your account, check your status on this page. If you aren´t signed into your account, you can check your status or become a Yahoo! Delivers member by doing the following: בקיצור - אם את רוצה למשוך דואר ע"י תוכנה חיצונית את חייבת להירשם בתור לקוח "דיליברי" שזה נותן לך אפשרות למשוך הודעות עם אאוטלוק אקספרס אבל זה גם מפרסם את כתובת האימייל שלך לקבלת פרסומות !!! כנראה שהסיסמה שלך רשומה כלקוח רגיל ולא לקוח משודרג . בברכה, דינו_דין.

כנף

New member
הממ... חוצפה שכזו :) ../images/Emo51.gif !!

תודה דינו!!!
(וואו!!! :)
, כל ה-Inbox שלי ירד לשם... (מה דעתי להגדיר כמו שצריך לפני שאני מתלהבת ולוחצת על "קבל"?
) העיקר שעובד !

Yotam_

New member
חשוב מאד!!!!!!!!

בשביל *לשלוח* (OUT) דואר לחשבון יאההו בעזרת האאטלוק את *חייבת* קודם ל*קבל* (IN) דואר, (אפילו אם אין לך דאר לקבל מספיק הבדיקה) הבעיה היא שאאטלוק תמיד מנסה לשלוח דואר ורק אחר כך לקבל, ואז מופיעה שגיאהת במקרה כזכ פשוט תשלחי את הדואר אחרי זה שוב

פילפלון

New member
איך יודעים את ה-POP וה-SMTP?

איך יודעים את ה-POP וה-SMTP של HOTMAIL ? (כדי לקבל מיילים באאוטלוק הרגיל) תודרבה

dino_din

New member
המממ...

אם זה הוטמייל באנגלית (hotmail.com) אתה לא צריך לדעת, יש לך אפשרות בפתיחת חשבון חדש דרך האאוטלוק לבחור חשבון הוטמייל והוא מכניס את ההגדרות לבד... ("ברצוני להרשם לחשבון חדש מאת ---> HOTMAIL"). אז זה העיברי.... אין לי שמץ , תשאת את כנף , היא בטח יודעת :) (בעיקרון זה בטח כתוב איפשהו באתר שלהם...). דינו_דין.

פילפלון

New member
תודה דינו אבל...

אני מתכוון לאאוטלוק הרגיל ולא לאקספרס - אם זה אפשרי בכלל תודרבה

dino_din

New member
אהההההההה

אז אין לי מושג :( אני לא משתמש באאוטלוק הרגיל. אפילו לא טרחתי להתקין אותו. SORRY. דינו_דין.

כנף

New member
כמה מוזר... מעולם לא היה לי

hotmail.co.il כך שאין לי מושג

Alchemy

New member
ניסיתי ולא הולך ..........

ניסיתי להשתמש באופציה שהאאוטלוק יגדיר לבד את ההגדרות של hotmail.com אבל זה עדיין לא מצליח להתחבר......... יש למישהו מושג אם צריך לשנות משהו בהגדרות הללו?

פילפלון

New member
אם אתה משתמש באקספרס - ../images/Emo97.gif

אתה מכניס לו את כל כתובת המייל ואז הוא מזהה שזה hotmail.com והוא מביא את הגדרות שרת ה-HTTP

natoosh

New member
אם זה העיברי..

אם אתה מנסה להגדיר את HOTMAIL.CO.IL אז אי אפשר (ככה כתוב בעזרה של האתר...) אם זה HOTMAIL.COM אז האאוטלוק יודע לבד את השרתים ואין לך מה להגדיר שם!!! בהצלחה...

למעלה