out of sound

out of sound

i felt a cleaving in my mind-as if my brain had split-i tried to match it-seam by seam-but could not make them fit...the thought behind,i strove to join unto the thought before-but sequence ravelled out of sound-like balls-upon a floor

לא מספיק

מסובך שעוד אתה עושה לנו את זה באנגלית??? אולי הגיע הזמן להפסיק לחשוב, להפסיק לחטט ולחרטט עם עצמך ולהתחיל לחיות? במקום לחפור בהן בצלקות במקום לסבך ולהסתבך פשוט לזרום?

אני לא זורם...

אני מוביל.לא נגרר,יוצר...וזו,,,הדרך שלי. לא באמת התכוונת לומר לי, שהיא פחות טובה משל אחר,,, נכון?

../images/Emo4.gif

לרגע לא ביקרתי... התלוננת על כאב הצעתי דרך לא חייב לקבל יכולה גם להתעלם...

Did he run

he did not...he held his eead high and he threw out his chest and he looked at the hunters as much as to say; "shoot if you must! i meant whet i said and i said whet i meant

זה כשלעצמו

נפלא (אבל למה שוב אנגלית
) ואני לא יורה וגם לא צדה רק אומרת מה חושבת וגם מתכוונת מתוך ידיעה שכל אחד יעשה במילים כרצונו

ophra

New member
השאלה אם זה לא מעייף....

לחשוב כל כך הרבה כל הזמן להתייסר בהירהורים בפיצולי מחשבה ב"כן" ו"לא" שמתנגשים בלי הרף זה בזה. בפלונטרים שרק הולכים ומסתבכים מבלי סימן של פתרון באופק... לא פעם אני תוהה מה זה שגורם לאנשים מסוימים (כן, לא רק אתה כזה....
) להכיר ב"פלונטרים" שלהם כל כך טוב ובכל זאת להמשיך ולפעול באותן דוגמות שרק גורמות לקשר להסתבך יותר ויותר במקום למצוא את הנקודה שבה הפלונטר מתחיל להשתחרר.... עפ
("אני חושב משמע אני קיים"
.... וואללה לא יודעת...
)

השאלה אכן קימת...

רק לא בשבילי...רחוק מלהתיסר,קילומטרים מלהסתבך.חיך מתמיד שלא יורד,גם לא אם פטיש ואיזמל.את מסקנותי כבר מזמן מישם,לא מעט זמן. במחשבות מתעסק,כעיסוק מהצד.לא חיב לסבול הכאב,על מנת לזהות רגש,להיות חלק... אולי זה קצת יפתיע.אבל יש חיים אחרי הנט.אפילו לי...

ואגב...

השיר שם מעל...הוא סתם שיר נפלא. מקום אחר,אחר לגמרי...ולא, לא מגיע לו כזה שרשור. המבוסס בעקרון, על כלום.

למעלה