Out
Tears

Yu vi

New member
חחחחחחחח היי!../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

אתה לא תשכח לי את החיבוק הזה בחיים, נכון? XD נווו אבל עכשיו תמיד כשאני רואה אותך אתה מקבל חיבוק ענק
. ו...אתה מוזמן להמשיך לנגן לי שעות, התגעגעתי לזה 3>.

זה ממש לא נכון ../images/Emo23.gif

את צריכה להשתתף יותר בועידות
אפילו שהם תוקעות.. אבל זה רק עונל ובקרוב נבוא להרצליה!!!!!!!!! ואני אהרוג לך ג'וקים

Yu vi

New member
אמ../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

אותו דבר גם לגביי
. אני לא ממש מרגישה קשורה ><" ומצטערת על הנטישה, מקווה שתסלחו. :$

אופק צח

New member
ראיתי עכשיו פרק..

אחד הפרקים הראשונים, הארנק. היה שם קטע, שכאילו השטן (בדמותו של קובי) אומר לו לקחת את הארנק, לחשוב על הלהקה, הם יצעקו לך: עודד, עודד, עודד, עודד. ואז עולה עשן מהראש של עודד! הוא אומר לו: תפסיק לחשוב, תפסיק לחשוב! וגרי משפריץ עליו עם החומר ניקוי!

Just Anna

New member
הייתי בירושלים !!! ../images/Emo99.gif../images/Emo221.gif

היה כל כך כיף ומצחיק !!
נהניתי מאד ! גם התפללתי קצת והכנסתי פתק . פעם ראשונה בירושלים ! XDD כמה תמונות XDD [ כולן צולמו על ידי
] >

אופק צח

New member
פוזות בכותל..

נחמד. הייתי שמה כל כך הרבה פעמים, היו גם פעמים שהסתובבתי שמה כל הלילה עד הבוקר! מקום מדהים, חוויה לכל יהודי, ומי שירושלמי - כמוני, חוויה עוד יותר גדולה!

הממ,

יש לי מסנג'ר חדש כבר משהו כמו חודשיים, קיצור אין לי אף אחד מכם (מי שהיה לי קודם וזה), יש שרשור עם מסנג'רים או משהו?

../images/Emo126.gif 3 חודשים!

3 פאקינג חודשים!!!!!!!!!!1 3 חודשים אנחנו מכירים את יובל משה המכונה גם בין היתר: יובל משה יובל קוקולנד קוקולנד מיייייייטונף! [רק לי מותר
] יוב אז.... פגשנו אותו לפני 3 חודשים, במפגש 3 שנים לפורום. איזו סגירת מעגל!! [3 חודשים, 3 שנים, הבנתם?] בקיצור!!!!!!!! יובל כפרה, אני ממש שמחה שהכרתי אותך! ואני בטוחה שכולם כאן מסכימים איתי אוהבת אותך. עד אין סוף
מנטה המייייטונפת שלך! [רק לו מותר!]

../images/Emo126.gif 3 חודשים ו3 שנים זהו לא סופה של סגירת

המעגל!!!!!!!!!!!!! איזה יום היום?! יום שלישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אח! ס'משו!

3yuval3

New member
נטע, תודה רבה, על הכל. ../images/Emo23.gif

תודה לך על שלושה חודשים מדהימים.
תודה לפורום הזה על השלושה חודשים הכי טובים בחיים שלי. אוהב כל אחד ואחת מכם.
תראו מה נטע מצאה
|לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1082&msgid=102666295&archive=|סלינק|

למעלה