Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
Our SuperNatural Weekend

יום הכי טוב שהיה לך השבוע: יום הכי פחות טוב שהיה לך השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו לא טוב שקרה לך השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה לך השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: שאלת השבוע: *אתם חושבים\ת שהפרק הראשון של העונה השישית הוא רק ההתחלה לעונה הפחות טובה שקריפקי כבר לא הכותב הראשי?

Ayelet 363

New member
סכמש

יום הכי טוב שהיה לך השבוע: לא יודעת. יום הכי פחות טוב שהיה לך השבוע: לא יודעת. משהו טוב שקרה השבוע: יציאה כיפית, קיבלתי כרטיס לסטימצקי, יום הולדת של חברה טובה, נפגשתי אתמול עם חברה שמזמן לא נפגשתי איתה. שני סיוטים, שני לילות ברצף, על באפי (הם היו סיוטים, אבל כשהתעוררתי התלהבתי). משהו לא טוב שקרה השבוע: הפסקה בשיעורי הנהיגה, שיעור נהיגה גרוע, אחרי העונה הנוכחית של באפי אין עוד, בעיות עייפות (מתעוררת עייפה אחרי מספר נורמלי של שעות שינה), הכנסתי נוקרלי למיקרוגל והוא נתקע ונהרס (ואז חיכיתי הרבה זמן לנוקרלי המסכן שהיה תקוע בפנים... והמיקרוגל המשיך לצפצף כל כמה זמן, הרגשתי כאילו שהוא צוחק עליי... וכרגע, אחרי שקיבלתי את הנוקרלי המיוחל, המיקרוגל לא נפתח- מקולקל, לא מצאתי פאנפיקים ארוכים בהם באפי ואנג'ל ביחד (אבל: "שאלה יהיו הצרות שלך"... זה משפט שבהחלט מתאים לזה... ). משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה לך השבוע: אין. אמן/להקת השבוע: Glee. איש השבוע: אמבר בנסון, ג'וס ווידון ושרה מישל גלר. ספר השבוע: המשכתי לקרוא את Dragon Keeper המדהים מאת רובין הוב, כשנהייתי עייפה מכדיי לקרוא באנגלית קראתי את "נערה עם קעקוע דרקון" מאת סטיג לרסון, ואז נזכרתי שכבר יותר מדי זמן מושאל אצלי ספר שהפסקתי לקרוא כי אני ממש אוהבת את רובין הוב, וחזרתי אל- Enchantment מאת אורסון סקוט קארד. תוכנית השבוע: באפי קוטלת הערפדים, אנג'ל, הוואי 5-0, אחים ואחיות, יומני הערפד, קוגר טאון, בנות גילמור, איך פגשתי את אמא, גלי ועל טבעי. סרט השבוע: אוצר לאומי: ספר הסודות. תמונת השבוע: - תוכנית לשבוע הבא: אולי לסיים את באפי ואת העונה הנוכחית של אנג'ל, שיעורי נהיגה... שאלת השבוע: *אתם חושבים\ת שהפרק הראשון של העונה השישית הוא רק ההתחלה לעונה הפחות טובה שקריפקי כבר לא הכותב הראשי? לא יודעת. אני מקווה שלא. כשאיימי שרמן פלדינו ודניאל פלדינו נאלצו לעזוב את בנות גילמור הייתה הדרדרות בסדרה (למרות שעדיין אהבתי אותה!), אבל אני סומכת על שרה גמבל- היא הייתה קשורה לסדרה עוד קודם, קריפקי לא עזב לחלוטין...

Ayelet 363

New member
ד"א, ראיתי השבוע פרק של אנג'ל עם ג'פרי דין

עם ג'פרי דין מורגן בתור דמות בשם סאם.

../images/Emo99.gif

זה כבר נהיה אובססיה להגיב בכל שרשור עליו

WatchMeWatchYou

New member
חח

נראה לי שבמקרה שלך זה ידוע שג'נס מקום ראשון... אולי אם ג'נס וקריסי יעשו ילד ביחד, והוא באופן על טבעי (
) יגדל להיות בוגר תוך יום (תזרמי איתי..) אז אולי, רק אולי, יהיה סיכוי שג'נס יזוז למקום השני

חחחחחחח נקרעתי ../images/Emo6.gif

טוב חבל שזה כבר לא יקרה כי כל אחד מתחתן עם אחר
מעניין אבל אם היתה ביניהם כימיה מתי שהם נפגשו ב2 אירועים..

WatchMeWatchYou

New member
never say never

חחח. כן, באמת מעניין. אבל לא נראה לי שיש לנו דרך לבדוק את זה.... מסקנה: אנחנו צריכות לארגן אירוע, לדאוג ששניהם יהיו נוכחים, ולבדוק....

משי22

New member
איזה כייף שאלון מחודש ../images/Emo13.gif

יום הכי טוב שהיה לך השבוע: יום שני, כשעשינו על האש בסוכה
יום הכי פחות טוב שהיה לך השבוע: שמחת תורה לא היה כייף. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה לך השבוע: אח שלי תמיד מצחיק אותי, אבל אני לא זוכרת משו ספציפי אמן/להקת השבוע: אריאל הורביץ, רק כי בדיוק כרגע אני שומעת אותו ויש לו אחלה שירים איש השבוע: אח שלי, היחיד שנמצא איתי בזמנים קשים...
ספר השבוע: אין ספר, הספריה הייתה סגורה. עצוב מאוד. תוכנית השבוע: על טבעי סרט השבוע: batman: under the red hood שזה הסרט שג'נסן דיבב, וזה דווקא אחד מסרטי-הבאטמן הטובים. תוכנית לשבוע הבא: יש לי ראיון מחר עם מישהי מהעיריה לגבי מלגה לשנה הבאה... מקווה שאני אצליח לקבל, נגמר לי הכסף!
שאלת השבוע: *אתם חושבים\ת שהפרק הראשון של העונה השישית הוא רק ההתחלה לעונה הפחות טובה שקריפקי כבר לא הכותב הראשי? למה להיות כל כך פסימיים??? בעזרת ה' זאת התחלה לעונה מעולה שתהיה שיא מושלם לסדרה מושלמת!

G Baby

New member
בהצלחה משי!

מחזיקה אצבעות שיילך טוב
כבר הספקת לראות את הסרט של באטמן? שווה לראות?

משי22

New member
תודה לכן ../images/Emo24.gif

ובקשר לסרט- אני תמיד אהבתי סרטים על גיבורי על ועל באטמן במיוחד... מי שאוהב סגנון כזה של סרטים, לדעתי יהנה. קודר ומותח כמו שסרט באטמן צריך להיות, ולמרות שהוא מצוייר, הוא לא ילדותי בכלל. וג'נסן עושה שם תפקיד מגניב...

XoLilMissLolaoX

New member
מסכמשת../images/Emo3.gif

יום הכי טוב שהיה לך השבוע: שני -> פגישה עם חברות אחרי הרבה זמן של תכנונים יום הכי פחות טוב שהיה לך השבוע: רביעי משהו טוב שקרה לך השבוע: פגישה עם חברות משהו לא טוב שקרה לך השבוע: אמממ משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה לך השבוע:פעם ראשונה שנתנו לי לנסוע לבד לתל אביב נחשב? אמן/להקת השבוע: MCR KOL מיוז 30STM לא יכולה לבחור איש השבוע: מתיו בלמי הגאון ספר השבוע: dexter זו לא רק סדרה מדהימה תוכנית השבוע: dexter שחזרה השבוע לעונה חדשה סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרט....שיא! תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: מה שיהיה יהיה ולעבור שיעורי בריכה (בעעע) שאלת השבוע: *אתם חושבים\ת שהפרק הראשון של העונה השישית הוא רק ההתחלה לעונה הפחות טובה שקריפקי כבר לא הכותב הראשי? אמממ הפרק הראשון לא הלהיב אותי כמו פרקים ראשונים אחרים בעונות קודמות נקווה שהיא תהיה טובה בערך כמו קריפקי

סיכומיישן ../images/Emo13.gif

יום הכי טוב שהיה לך השבוע:
רביעי- היה ממש נחמד עם החברות יום הכי פחות טוב שהיה לך השבוע:
חמישי- וול רק מהצהריים..הבוקר היה נחמד. פשוט הייתי ממש עייפה ואחרי זה גם די משועממת לרוב היום משהו טוב שקרה לך השבוע:
סיימתי את המטלה האחרונה, בא ממש בטוב החופש הזה של ה4 ימים אחרי 3 ממש עמוסים בעבודה..ניקיתי את כל החדר סוף סוף, הלכתי למכון כושר פעמיים ושחיתי פעם אחת. אז אני מאוד גאה בהישגיי
משהו לא טוב שקרה לך השבוע:
הכל היה בסדר..היה קשה במשך 3 ימים לעבוד בוקר אבל מאז כבר השלמתי את השעות שינה
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה לך השבוע:
לא זכור לי משהו ספציפי אבל אפשר להגיד שהפרק ה2 של SN שראיתי עכשיו היה גם מעניין גם מפחיד וגם מצחיק
אמן/להקת השבוע:
כריס אלן..אני ממש אוהבת את השירים שלו!! איש השבוע:
אבא! הוא היה בחופש כל החג אז היה נחמד לראות אותו הרבה בבית ספר השבוע:
אני גאה להכריז שהתחלתי (יותר נכון המשכתי) לקרוא את "זאבים בשלג"! המון זמן לא קראתי ספר..גם אח שלי דחף לי את הספר של סיזאר מילאן "הלוחש לכלבים"..זה שיש לו תוכנית בטלוויזיה.. תוכנית השבוע:
הורים במשרה מלאה..זה חמוד סרט השבוע:
בעל מזדמן..סתם סרט קיטצ'י וטיפשי אבל אהבתי את ג'פרי
תמונת השבוע:
לא אמרת שתעשי לקטגוריה הזאת פינה משלה?
תוכנית לשבוע הבא:
טוב לא ברור לי התכוונת ללו"ז או לתוכניות בטלוויזיה אז אני אענה על שניהם..תוכניות: עבודה בשעות הרגילות שלי, לראות את הפארודיה על דמדומים VAMPIRES SUCK! בתקווה שזה יירד טוב, הטריילר נראה ענק! לסיים אולי את הספר ולהתחיל אחר.. שאלת השבוע: *אתם חושבים\\ת שהפרק הראשון של העונה השישית הוא רק ההתחלה לעונה הפחות טובה שקריפקי כבר לא הכותב הראשי?
לא, אני מאמינה שזה רק יילך וישתפר! כבר ראינו את ההתקדמות מהפרק הראשון לשני..זה פשוט התחיל מוזר מדיי אבל נקווה שהכל יתבהר ויהיה מעניין!

to the end1

New member
../images/Emo252.gifכן שכחתי להוריד את השורה הזאת בסכמ"ש...

הסרט "בעל מזדמן" סרט ממש מתוק,ג'פרי נראה מדהים
וסחה על ההישגים שלך את נשמעת מאוד עסוקה...חחחחח

למעלה