Our Lady
Sorrows

shaharrr53

New member
יצחק../images/Emo154.gif

יצחק המצחיק הצחיק צחוק מצחיק שהצחיק את כל הצוחקים שצחקו מצחוקו המצחיק של יצחק המצחיק.

דנטל

New member
זהו, רשמית עצבנתם אותי!

יש פה שרשור אוף (שלא התלהבתי שהוא בכלל נפתח כשאין הודעות אוף, אבל הבלגתי אז לפחות אחרי זה צצו להן הודעות אוף) שעדיין קופץ ועדיין נמצא בעמוד הראשי ואתם בכל זאת פותחים שרשורים שהם אוף טופיק היסטרי. כל פעם שנפתח שרשור, זה מעיף שרשור אחר לעמוד הבא. אין שום בעיה לפתוח שרשורים בלי סוף שקשורים לפורום, אבל לפתוח שרשור שאין לו קשר ולהעיף שרשור אחר שקשור לפורום זה פשוט חוסר כבוד לחברים שלכם בפורום.

סליחה../images/Emo219.gif

על זה שאני פותחת כשאין הודעות. אבל אני פותחת כל פעם שאוף אחד כבר עבד עמוד. כדי שאחרים יכניסו את האוף שלהם לפה!

דנטל

New member
כן, אבל גם אין סיבה ליצור אוף בכח

אם יש למישהו משהו לא קשור שבא לו לשתף אותנו ואין אוף בעמוד, אז מעולה לפתוח שרשור חדש, אבל לפתוח סתם זה מוזר.

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif הא הא חזרתי אתמול מטיול שנתי

של יומיים! P: אוי והיה כזה כיף. היינו במצדה, עין גדי וים המלח. האכסניות היו אחלה, והאוכל, הממ.. איך לתאר את זה? אוכל טיפוסי של אכסניות :| טוב. אבל היה חזק. וקשה. כן. XD

21138 ש"ח לחודש. אני בטוחה בזה, כי

אבא קצין[: סתם. לא. . . . בהאאאאא *פרסומת סמוייה* קומונה 21138! STRAWBERRY FILDES רק בפנטזיה בעיקרון זו קומונת פנטזיה ורוק'נרול, אבל אנחנו סתם אנשים נחמדים. בואו לבקר!

O L g i T

New member
../images/Emo214.gif גאד איזה הזוי.

נכנסתי לסרטים שאני בפורום MCR.

XD ../images/Emo219.gif

WTF
. לייק שיואו!!!!!!!!!!!11111111111.11 גם את אוהבת את ברינג מי דה הוריזון?!#?@!#$!@$ D:::
. D:

crazykid oO

New member
תביאו סקרים שאלונים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אני מתה משעמום!!!!!!!!! ואין לי שאלונים לכתוב, כבר כתבתי את כל מה שעולה לראשי =P

למעלה