otobigraphy

R h o n e

New member
otobigraphy ../images/Emo87.gif

אם הייתה לכם אפשרות להחליף שירים מאוטוביוגרפיה לחידושים אחרים- איזה הייתם מחליפים
האם הייתם מעדיפים שאוטוביוגרפיה לא היה נברא והיה במקומו אלבום אולפן חדש
האם הייתם רוצים שהכנסייה תמשיך עם המסורת האוטוביוגרפית ותוציא עוד אוסף כפול עם עוד חידושים
האם לדעתכם הכנסייה צריכה לעשות הפסקה עם ההופעות האוטוביוגרפיות ולבצע גם שירים אחרים
מהם לדעתך החידושים האוטוביוגרפים הכי מרשימים
איך אתם מעדיפים יותר את הכנסייה, ברוק מזרחי כמו באוטוביוגרפיה, או בנגיעות מזרחיות בלבד כמו בשאר האלבומים

R h o n e

New member
אין לי געגוע שט לי בזמן.

אם הייתה לכם אפשרות להחליף שירים מאוטוביוגרפיה לחידושים אחרים- איזה הייתם מחליפים
הייתי מחליף את: רעפים, דברים בלחש, לא רוצים לישון, רציתי לראות ל- אגדה מוזרה, היא הולכת, נפלה עלייך עצבות, ראיתי אותך. האם הייתם מעדיפים שאוטוביוגרפיה לא היה נברא והיה במקומו אלבום אולפן חדש
ממש לא
הביצועים האוטוביוגרפיים מדהימים, והם בהחלט עדיפים על עוד אוסף מפגר רגיל. האם הייתם רוצים שהכנסייה תמשיך עם המסורת האוטוביוגרפית ותוציא עוד אוסף כפול עם עוד חידושים
הייתי רוצה, אבל לא בשלב זה. אולי עוד 4-5 שנים. האם לדעתכם הכנסייה צריכה לעשות הפסקה עם ההופעות האוטוביוגרפיות ולבצע גם שירים אחרים
בהחלט כן. הייתי מציע לכנסייה לבצע 4-5 רגילות עם שירים אחרים לאו דווקא מאוטוביוגרפיה ולהמשיך לאחר מכן. מהם לדעתך החידושים האוטוביוגרפים הכי מרשימים
תנו לי לשתות מה נשאר איתך אל הים פרפרים תגידי שטוב תרימי את הראש אני מאמין אוטוביוגרפיה. איך אתם מעדיפים יותר את הכנסייה, ברוק מזרחי כמו באוטוביוגרפיה, או בנגיעות מזרחיות בלבד כמו בשאר האלבומים
מכיוון שהתחלתי לאהוב את הכנסייה בעקבות הסגנון המושלם והייחודי שלהם אז ברוק מזרחי כמו באוטוביוגרפיה. שילוב רוקיסטי במזרחי זה פשוט מושלם. יותר מצל"ש לכנסייה

:)

אם הייתה לכם אפשרות להחליף שירים מאוטוביוגרפיה לחידושים אחרים- איזה הייתם מחליפים לא האם הייתם מעדיפים שאוטוביוגרפיה לא היה נברא והיה במקומו אלבום אולפן חדש לא, ממש לא. האם הייתם רוצים שהכנסייה תמשיך עם המסורת האוטוביוגרפית ותוציא עוד אוסף כפול עם עוד חידושים למה לא האם לדעתכם הכנסייה צריכה לעשות הפסקה עם ההופעות האוטוביוגרפיות ולבצע גם שירים אחרים כן, ז"א לבצע גם וגם.. ובתאחלס זה מאוווד כיף שיש מלא הופעות גדולות והכל.. אבל זה היה יותר כיף אם זה היה בפרקי זמן ארוכים יותר ואז הייתה לי אפשרות להגיע לכל ההופעות כשזה כ"כ צמוד, זה קשה להגיע לכולן וזה מבאס נורא. מהם לדעתך החידושים האוטוביוגרפים הכי מרשימים האביב הנצחי למיה יש אקדח לקטוף את הירח איתך אל הים איך אתם מעדיפים יותר את הכנסייה, ברוק מזרחי כמו באוטוביוגרפיה, או בנגיעות מזרחיות בלבד כמו בשאר האלבומים גם וגם, למה צריך לבחור?

cowgirl Ms

New member
אחלה שאלון רון../images/Emo140.gif

אם הייתה לכם אפשרות להחליף שירים מאוטוביוגרפיה לחידושים אחרים- איזה הייתם מחליפים? לא יודעת אם להחליף, אבל נראה לי ש"לפעמים" היה יכל להישמע מדהים לחלוטין עם התזמורת. האם הייתם מעדיפים שאוטוביוגרפיה לא היה נברא והיה במקומו אלבום אולפן חדש? לא למה. גם ככה יצא עוד בהמשך, אז למה לבטל את התענוג הנוכחי.
האם הייתם רוצים שהכנסייה תמשיך עם המסורת האוטוביוגרפית ותוציא עוד אוסף כפול עם עוד חידושים? לאלא. המומנטום היה, לא צריך לסחוט אותו עד שלא ישאר כלום. שירים חדשים לאלתר! האם לדעתכם הכנסייה צריכה לעשות הפסקה עם ההופעות האוטוביוגרפיות ולבצע גם שירים אחרים
מהם לדעתך החידושים האוטוביוגרפים הכי מרשימים? האביב הניצחי. הגירסא המקורית מאסה עליי ביותר והחידוש העדין והמלודי החזיר את האהבה שלי אליו. :) איך אתם מעדיפים יותר את הכנסייה, ברוק מזרחי כמו באוטוביוגרפיה, או בנגיעות מזרחיות בלבד כמו בשאר האלבומים? אם הבנתי נכון, אז את הנגיעות המזרחיות בשאר האלבומים.

מתיש../images/Emo178.gif

לא יודעת אם הייתי מחליפה, אבל הייתי מסירה את תנו לי לשתות. זה לא כ"כ מסתדר, בגלל שהצלצול שלי בפלאפון זה תנו לי לשתות(החידוש!!) עם הקולולולו של ההתחלה אבל אני חושבת שלתוכן השיר (או לפחות לדרך שבה אני מפרשת את התוכן) לא מתאים הלחן של אוטוביוגרפיה. האם הייתם מעדיפים שאוטוביוגרפיה לא היה נברא והיה במקומו אלבום אולפן חדש
לא, מכמה סיבות. קודם כל, זה הפרוייקט של שאול ואני לא אובייקטיבית
דבר שני, אני בלב שלם יכולה להגיד שקרו לי הרבה דברים שאני אסירת תודה עליהם בגלל הפרוייקט הזה, כמה טיפשי שזה יכול להישמע למישהו מבחוץ. חוצמזה, זה מייחד את הכנסייה בטירוף ומעורר גאווה. האם הייתם רוצים שהכנסייה תמשיך עם המסורת האוטוביוגרפית ותוציא עוד אוסף כפול עם עוד חידושים
לא, מהסיבה הפשוטה שברגע שיצא עוד אלבום כזה, כל הייחוד של אוטוביוגרפיה יעלם. חוצמזה, שמיחזור לא עושה לי את זה. וגם יש איזה אחד שאני מכירה שאם הוא משתעמם ממשהו קל לו לשחרר, וזה לא משהו שהייתי רוצה שיקרה.
האם לדעתכם הכנסייה צריכה לעשות הפסקה עם ההופעות האוטוביוגרפיות ולבצע גם שירים אחרים
האמת היא, שאין ממש שיר שכרגע עולה לי לראש וחסר לי בהופעות. באוטוביוגרפיה יש 26 שירים, אל תשכחו, לדעתי זה מבחר גדול מאווווווווווווווווווווד. יש אולי שירים מתוך אוטוביוגרפיה שהייתי מעדיפה שיעשו בגירסאותיהם המקוריות. מהם לדעתך החידושים האוטוביוגרפים הכי מרשימים
אבל השירים שאני הכי מחכה להם בהופעות זה פרפרים מצד אחד וקאנא וואחדה מצד שני
איך אתם מעדיפים יותר את הכנסייה, ברוק מזרחי כמו באוטוביוגרפיה, או בנגיעות מזרחיות בלבד כמו בשאר האלבומים||
אני רגילה לאוטוביוגרפיה, וזה מבלבל אותי. שומרת על זכות השתיקה
- לאאאאאא רק כדוריד:)

צריך להיות מחוננים בשביל לכתוב אוטוביוגרפיה?

מגניב...
וואי הכותרת יצאה לי מוזר... הכוונה למילה אוטוביוגרפיה כמובן, אני לא מתיימרת לכתוב ספר כזה או אחר על קורות חיי... זה לא יהיה כזה שוס :)

Niran2

New member
זהירות: חפירה!../images/Emo12.gif

אם הייתה לכם אפשרות להחליף שירים מאוטוביוגרפיה לחידושים אחרים- איזה הייתם מחליפים? כמובן תנו לי לשתות. איכ מה עשו לשיר הזה.. כנ"ל לגבי רוץ ילד ותרימי את הראש, הרסו את השירים אשכרה =/ האם הייתם מעדיפים שאוטוביוגרפיה לא היה נברא והיה במקומו אלבום אולפן חדש? ממש ממש לא. בזכות האלבום הזה התאהבתי בשירים של הכנסייה שפעם שנאתי (אוטוביוגרפיה, דברים בלחש המדהים, אני מאמין ועוד כמה) האם הייתם רוצים שהכנסייה תמשיך עם המסורת האוטוביוגרפית ותוציא עוד אוסף כפול עם עוד חידושים? כרגע לא, כי אין לה הרי שירים להוציא להם חידוש חדש, אלא אם הם יחדשו גם את השירים של אוטוביוגרפיה שזה לדעתי סתם יחשב לנסות לעלות על הגל של ההצלחה בכוח. הם צריכים להתרכז בלהוציא עוד 2-3 אלבומים לפני שהם חושבים על פרוייקט כזה שוב. האם לדעתכם הכנסייה צריכה לעשות הפסקה עם ההופעות האוטוביוגרפיות ולבצע גם שירים אחרים? לדעתי הכי טוב אם הם ישלבו גם וגם, למשל שירים מגעילים מהאלבום כמו תנו לי לשתות וכאלה, שישירו בגירסאות המקור, ושירי המקור היפים יותר מהביצוע החדש, ככה זה יהיה הרבה יותר יפה לדעתי. מהם לדעתך החידושים האוטוביוגרפים הכי מרשימים? אוטוביוגרפיה ללא ספק. הפכו את השיר הזה מאיכסה של דבר ליצירת אומנות שאפילו בערוץ 24 לא התעלמו ממנו. וכמובן דברים בלחש הענק, לט לאב אין שיפרו אותו משמעותית לדעתי, אהבתי מאוד את הסולו בסוף של ואת מתפשטת שמוסיף הרבה לשיר, וגם ידיים למעלה השקט והרגוע בגירסא המקורית שופר לגירסא יותר יפה. איך אתם מעדיפים יותר את הכנסייה, ברוק מזרחי כמו באוטוביוגרפיה, או בנגיעות מזרחיות בלבד כמו בשאר האלבומים? אין העדפה ספציפית, יש להם שירים מזרחית מהממים (תגידי שטוב, טיפת מזל) למרות שאני שונא מזרחית, אבל אני מעדיף שהם יתרכזו יותר ברוק עצמו, בשירים כמו תנו לי לשתות, תרימי את הראש ורוץ ילד שמראים את היכולת האמיתית של הלהקה הזאת.

למעלה