OTH415

Eskorbuto

New member
OTH415 ../images/Emo58.gif

יאאאאאאאאא היה פרק ממש טוב מעניין מה הסוד של אמא של ניית'ן..נשמע מעניין בכל מקרה עצוב לי לראות את ניית'ן הולך לגור עם אבא שלו..רואים שזה לא באמת מה שהוא רוצה.. סוף סוף ברוק יודעת..למרות שזה לא היה אמור להיות ככה..לא יודעת מה יהיה עכשיו בין לוקאס לפייטון..מעניין מה יהיה ביניהם מישהו יודע או יכול לברר איך קוראים לשיר שהיילי ניגנה ושרה בסוף הפרק?!? תודה מראש:)

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gif

היה פרק די צולע לדעתי.. כאב לי מאד על ברוק, זה לא בסדר מה שהם עושים ואני שמחה שפייטון התעשתה. ללוק לא ממש נראה שאכפת, הוא רק רוצה להעיף את ברוק כדי להיות עם פייטון ולפי הסיפורים של פייטון ולפי מה שראינו עד עכשיו, זה ממש לא מגיע לברוק. הקטע עם קית' וקארן מתחיל לעצבן אותי. אין אשמים בתאונה הזו? אולי בכלל הרכב הפוגע נסע באדום או משהו? למה להחליט שבגלל שהוא שתה הוא אשם? למרות שאני יכולה להבין אותה.. אולי היא חושבת שאם הוא היה נקי לחלוטין מאלכוהול הוא היה מצליח לברוח או משהו, אולי אפילו למנוע את התאונה אבל זה נורא חבל שבגלל זה היא פשוט הוציאה אותו מהחיים שלה, הוא בחור מקסים. אני שונאת את דן מחדש יאי! הוא ממש איש רע חחח מעניין באמת מה היה בעבר.. בטח היתה זונה או משהו
השיר שהיילי שרה נקרא Elsewhere והוא במקור של Sarah McLachlan

T h e Rose

New member
אאאאאאאאא סליחה שאני נדחפת!!!!!

נחמד לדעת שמישהו בארץ הזאת רואה את זה!!! בכל אופן, הייתי חייבת חייבת לשאול אם אתן יודעות מי ה"נערה הזרה" שמתחילה בפרק הבא עם צ'אד... בבקשה כנסו לקישור למטה ותגידו לי מי זאת!!!!!!!!!!!!!!!!!

T h e Rose

New member
ותמונה שנייה.....

כנסו לקישור - שיגעתי אותכם כבר חחחחחחחחחחחחח אני לא מצליחה לעלות אותה שוב............

ayaliar

Well-known member
מי השחקנית או מי הדמות?

את הדמות אנחנו עוד לא אמורים להכיר כנראה אבל את שם השחקנית אני מאמינה שאפשר למצוא, אם זה מה שאת מחפשת

feeler

New member
זאת מישהי שמשחקת בOC של FOX

אבל אני לא רואה OC...

T h e Rose

New member
מי השחקנית......?

ומה זה OC חחחחחחחח!? ותודה על התגובות!

ayaliar

Well-known member
OC זו עוד סדרה אמריקאית

שלא יצא לי לראות OC = ראשי תיבות של Orange County בקליפורניה אני אחפש את השם שלה

ayaliar

Well-known member
חיפשתי קצת

אבל אני מפחדת להתנגש בספויילר בטעות... יום שלישי תהיה תשובה בטוחה

T h e Rose

New member
אוקיי חחחחחחחח

רבה על הכל!! פשוט היא נראית כ"כ מוכרת, ולא מהסדרה הזאת OC

Inbalkc

New member
The OC

OC היא סדרה מהממת!!! דייב מבנות גילמור משחק שם...אדם ברודי...חתיךךךךך