OTDBASE מי יודע?

OTDBASE מי יודע?

שוטטתי במאגרי מידע וחיפשתי מאמרים. במאגר הנ"ל יש צורך בחמישים דולרים כדי לקנות חברות לשנה. הם אומרים שאם האירגון הארצי עושה חברות באתר, חבריו מחוייבים בדולר אחד... האם מישהו מכם עשה מינוי לנ"ל? האם הוא טוב? האם יש לכם מושג אם האירגון עשה? בקיצור כל מידע על חיפוש חומר מקצועי בתחום הרב"ע ברשת, יתקבל בברכה! יומטוב, שרון

otdbase הי שרון, לשאלתך- הארגון לא עשה זאת... אבל אירגונים שכן עושים זאת הם החוגים באוניברסיטאות. אני יודעת שבתור מדריכה של אוניברסיטאות חיפה ותל אביב יש זכאות לשימוש בספריה. בכל אופן, מידע אישי שליעם אוניברסיטת חיפה, יש אפשרות לשימוש דרך הספריה . אני מתארת לעצמי שגם בתל אביב אך אין לי נסיון עם זה. הדבר הטוב במאגר זה שהוא עושה חיפושים בעיתונים הקיימים בריפוי בעיסוק, אך נותן רק תקציר ואח"כ צריך לעשות חיפוש אחר המאמר על מדפי הספריה. בהצלחה איילת

תודה../images/Emo20.gif

חשבתי לחסוך לעצמי את העונג המפוקפק שבבילוי יום בספריה ועמידה בתורים למכונות הצילום. ניסיתי את כל מאגרי המידע המפורטים בפורום, וגם את זה שנגה ציינה בהודעה שמעל (תודה), ובסוף מיטב החומר נמצא בPUBMED ... אבל לפחות הצלחתי לעשות מיון ראשוני של החומר דרך התקצירים, וגם זה משהו... תודה על העזרה! שרון

למעלה