|OT| הערה אישית לירון

אורית ג.

New member
|OT| הערה אישית לירון

ירון שלום לך כמו שכבר הערתי בעבר - אין מקום בפורום הזה להשמצות , ניבולי פה, העלבות אישיות או `ציבוריות` (העלבת דתיים , מוהלים, הומואים, פמיניסטיות וכו` וכו`). אין לי בעיה עם דעותיך רק השתדל להביע אותן בסבלנות ובסובלנות כדי לא ליצור מצב בו הפורום מאבד את המיקוד בעניינים החשובים ונגרר להתגרויות בנוסח מי חכם יותר ולמי יש יותר תארים אקדמאיים. כמובן, אינני מזלזלת בהשגים מכל תחום שהוא - תארים כאלה ואחרים, כשרונות בישול או ציור או אמונות כלשהן. לא לנגד עיני כולנו עומד דוקא קידום המדע - אף כי זה דבר חשוב כשלעצמו. הודעות יהירות ואתה בוודאי מבין את הכוונה גם בלי שאצטט, גם אם אינן עוברות במפורש על תקנון הפורום, אין להם מקום בדיון מנומס וכל מה שהן גורמות זה שאנשים הקוראים את הפורום ורוצים לפעמים להביע דעה - ימנעו מכך וחבל. כל אדם , מעשיר כאן את הדיון . תודה אורית ג.

ירון@ר

New member
תשובה אישית לאורית

כשכל חכמולוג מנסה ללמד אותי מה לכתוב ומה לא לכתוב אז לא רק שאני אנפנף בתארים שלי אלא שאני גם אוכיח את אפסותו. אני הזדהיתי וכל הפורום יודע מי אני. ולכן זה לא פייר שתבואי אלי בטענות כשכל חכמולוג שמסתתר מאחורי כינויים מנסה לקבוע מי אני ומה אני.

למעלה