Osteoarthritis (טיפול)

mooshki

New member
Osteoarthritis (טיפול)

שלום, אמי אובחנה כחולה באוסטאוארטריטיס. רציתי לשאול האם קיים טיפול כלשהו למחלה מלבד טיפול להקלת כאבים וכן האם יש דרכים למנוע החמרת המצב? כל מידע נוסף יתקבל בברכה. תודה רבה מראש.

אוסטיאוארטריטיס

אוסטיאוארטריטיס היא מחלה ניוונית של המפרק. הטיפול במחלה תלוי בשלביה ונע החל מפיזיותרפיה דרך טיפול תרופתי פומי, הזרקות מפרקיות ועד החלפת מפרקים. לא ידוע על דרך למנוע את המחלה אך האורטופדיה מנסה להאט אותה ולטפל בה על מנת לדחות ככל הניתן את החלפת המפרק. פרטים נוספים תוכלו לקבל אצל האורטופד המטפל. בברכה,

היי מושקי, גם אני סבלתי מאוסטאוארטריטיס

אני מבין לגמרי את הכאבים של אמא שלך כי גם אני עברתי את אותו דבר במשך מספר שנים. לפני שנתיים הגעתי דרך המלצה של חבר למרפאה של אפוס שמטפלת באוסטאוארטריטיס באמצעות נעליים שהכינו לי ושינו את הצורה בה אני הולך ואת חלוקת הכובד על הברכיים. הטיפול העלים לי לגמרי את כאבי הברכיים וכבר שנתיים שאני לא חושב על זה. מקווה שעזרתי.

mooshki

New member
CTR

שמעתם על זה משהו? הדלקת אצל אמא שלי היא בפרקי האצבעות, אני לא חושבת שזה קשור ליציבה או תמיכה...

mooshki

New member
ד"א, הטיפול היחיד שהציעו לה

הוא טיפול נגד הכאבים ולא דבר אחר. קשה לי להשלים עם הצעה הזאת מאחר וזה בעצם לבקש ממנה לסבול בשקט עד שהמצב יחמיר מספיק.

למעלה