osho5 יקרה

רותי 11

New member
osho5 יקרה../images/Emo140.gif

הנה התשובה לבקשתך. כמו שכבר הסברתי מספר פעמים אתם בהחלט כבר נפגשתם בעבר, אני רואה אותך בחורה צעירה מלאת חיים מלאת תקוות מתחילה את החיים שלה בזוגיות את נוסעת במעין עגלת כרכרה, אחרי הנישואין לביתך החדש, אני רואה שאת שמחה ומצפה להתחיל את החיים החדשים שלך, אמנם את יודעת שהחיים לא יהיו קלים מבחינה פיזית כי יש לך ולבעלך הרבה עבודה, אבל את יודעת שהיחסים ביניכם יפצו על כל השעות הקשות. אני רואה שאת התחתנת מתוך אהבה ולא משידוך, אתם באמת מצליחים בהתחלה הכל זורם יפה ובאושר אבל יום אחד בעלך נפצע קשה, הוא סובל תקופה ארוכה מהפציעה הוא לא מצליח להתאושש מהפציעה הזאת, והוא דועך לאט לאט, את לא יודעת מה לעשות עם עצמך, כי מצד אחד יש את הבית/המשק, ומצד שני את צריכה לטפל בבעל - למזלך אין לכם ילדים שלפחות יש לך פחות דאגה באותו זמן. כמו שציינתי הוא לא שורד את הפציעה הזאת, את כל הזמן מנסה לעודד אותו שהכל יהיה טוב אבל הוא יודע בתוכו שגם אם הוא ישרוד את הפציעה הוא לא יוכל להביא תועלת והוא יהפוך לנטל עליך וזה משהו שהוא מאוד לא רצה, בסופו של דבר חוסר הרצון שלו לשרוד גורם לכך שהוא מת לאט וביסורים, את ממש נשברת כי כל החלומות שלך כל האהבה שחלמת עליה הכל התנפץ בבת אחת, את היית בדכאון ארוך מאוד מאוד, את השקעת את כל מרצך בעבודה במשק הבית ובעצם כבר לא היו לך חיים מעבר לזה, לא עניינו אותך גברים כלום, את נשארת בודדה וערירית, בלי בעל ובלי ילדים עד סוף חייך באותה תקופה. ההתאבדות של הידיד שלך הזכירה לך את התקופה הקשה הנוראית שהייתה לך, מצד אחד יש פה שירות בשבילך בגלל שהוא העיר דבר שבאת לעבוד עליו כאן, לשחרר את הפחד שנשאר בך בקטע של זוגיות ואהבה פחד מפני בניית חיים ומה יקרה בסופו של דבר. מה השיעור שלו אני לחא יכולה לענות ל על זה כי זה שלו והיום זה כבר לא רלוונטי

osho5

New member
היי רותי

אני מודה לך מאוד על תשובתך. לגבי שחרור הפחד בענין של זוגיות ואהבה את לא יודעת כמה שאת צודקת... :) מעולם לא הייתה לי זוגיות. האם ההתאבדות הייתה תזכורת מחיים קודמים בלבד? או שהיה בינינו קשר מעבר לכך? הכוונה לקשר ישיר. בתקשור הנ"ל הוא לא היה שם. דבר נוסף, בתקשור הקודם שעשית עבורי, גם נשארתי בודדה מאוד. (נקראתי אז בניק ניים אחר והשיעור שלי היה אהבה עצמית) האם מדובר בדפוס? מעולם לא למדתי לקח?

רותי 11

New member
מן הסתם זה דפוס כמו שציינתי

ולכן את מבינה היום עוד יותר חזק שזה אחד השיעורים או התיקונים החזקים שלך כאן.

osho5

New member
ולגבי קשר ישיר שהיה לי

עם אותו אדם. האם באחד הגלגולים היה לי קשר ישיר איתו? שמסביר את הרגשות שהיו לי אליו? ודבר נוסף, האם היו לי גלגולם טובים יותר... בהם לא נותרתי בודדה וערירית? או שהגלגולים פשוט חוזרים על עצמם... עד שאני "מתעוררת"? תסלחי לי, זה פשוט לא נשמע כל כך מאתגר כמו שזה נשמע מלחיץ. ועוד משהו, אני קוראת כאן הודעות רבות מאנשים שתקשרו עם ההדרכה העליונה שלהם. אני עושה הרפיות מדי יום, עברתי לא מעט טיפולים אלטרנטיביים (לא מהסיבה הזו אלא יותר ממצב נפשי) אך מעולם לא חוויתי חוויה מהסוג הזה. האם אלו חוויות שנועדו לאנשים ברמה רוחנית גבוהה בלבד? האם זה דבר נשגב לאנשים מסוימים? או שאולי, סתם השערה, זוהי חוויה שראויה רק לאנשים שאוהבים את עצמם כי אנשים כמוני הם מרוחקים מעצמם? מקווה ששאלותי ברורות. אשמח אם תוכלי להשיב לי עליהן.

רותי 11

New member
osho5 יקרה

ברור שהיה לך עוד גלגול עם אותו בחור ובהחלט גלגולים טובים יותר, כמו שצנייתי את היית כאן בטח כבר מאות גלגולים אבל מה שמראים אלה דברים שבאת לעבוד עליהם ולכן זה מה שעולה. הגלגולים המאושרים היו ואין מה לתקן בהם לכן הם לא עלו, עולים הדרים שצריך לעבוד עליהם. לגבי תקשור, כל אחד יכול לתקשר ואפילו מומלץ לכל אחד לתקשר זה לא משהו מיוחד לאנשים רוחניים בלבד, יש הרבה אנשים שלא היו רוחניים ונפתחו לזה ובעקבות זה הם נעשו רוחניים. אני הבאתי כאן בפורום בזמנו תרגיל איך לפגוש את המדריך הרוחני שלנו תנסי אותו

osho5

New member
היי רותי

אנסה זאת. ראשית, אני מודה לך מאוד (וגם לאחרים) כאן בפורום. אני לומדת ממכם הרבה. דבר נוסף שרציתי לדעת הוא לגבי אדם נוסף שהופיע בחיי. בעקבות המקרה עם ידיד שלי והמצב אליו נקלעתי, פניתי לרב (שהתברר כשרלטן) שפגע בי מאוד בגלל שנתתי בו אמון גדול מאוד. עם זאת, זה לא השפיע עליי לטווח ארוך מאוד ו"יצאתי מזה" יחסית מהר מאוד. מה היה התפקיד שלו בחיים שלי? לתת אמון בעצמי? להבין שאף אחד לא יכול להגיד לי מה טוב בשבילי? תודה

להפסיק להאמין ברבנים! ../images/Emo8.gif

לפני שנתיים הייתי אצל רב, עם חברה, לא התכוונתי להכנס, אבל בסוף אמרתי לעצמי, אני כבר פה, נראה מה יש לו להגיד, הוא אמר שתוך שנה אני נשואה..... זה היה לפני שנתיים ומיותר לציין שאפילו לא היה לי חבר....

רותי 11

New member
דנה - סליחה שאני מתפרצת אבל

יכול מאוד להיות שהואצדק. כמו שהסברתי מספר פעמים אנחנו לא צריכים הרבה כדי לשנות את הגורל שלנו בשניה כל החלטה שאנחנו מחליטים אנחנו יכולים לשנות את הגורל אם החלטנו לצאת אפילו לסיבוב רגלי בשכונה ועברתי במדרכה ימנית במקום שמאלית כבר יכול להיות ששינית את הגורל, כי דווקא בשמאלית יכול היה להיות אותו בחור

אז בעצם

את אומרת שיכול להיות שאיבדתי את נשמתי התאומה למסע בגלגול זה בגלל שהלכתי בצד הלא נכון של המדרכה? לי נראה יותר הגיוני, שזה מה שהרב אומר לכולן, כי הוא חושב שזה מה שהן רוצות לשמוע, אני אישית לא את זה רציתי לשמוע.... באותה תקופה לא עניין אותי להתחתן.....

רותי 11

New member
אני לא אומרת שזה נכון מה שהוא

אמר או שאיבדת את בן זוגך, אבל אי אפשר לחרוץ דברים בלי לבדוק לפני כן. זה יכול לקרות גם עם מתקשרות הכי גדולות וזאת בעצם הסיבה שלא אומרים עתידות.

או קיי , עזבי נכון לא נכון

את בעצם אומרת, שיש מצב, שאני יכולה לשנות את הגורל שלי, ואת הזוגיות שאמורה להיות לי על ידי שינוי כל כך קטן כמו מעבר של הכביש?

טוב, זה כנראה מסביר למה יש הרבה רווקות

אנחנו כל הזמן חוצות את הכביש............

רותי 11

New member
לא - זה לא מסביר את זה

מה שמסביר את זה, זאת רק העבודה הפנימית שלנו פעם היו משדכים לנו גברים וזהו לא היה לנו צורך לשבור את הראש, אבל היום כאשר אנחנו צריכות לחפש אותם מתחילים לצוף כל הפחדים וכל התסביכים שלנו ובגלל זה יש הרבה רווקים ורווקות

כן, אבל לפי ההסבר שלך

אני יכולה לעבוד על עצמי עד מחר, אם חציתי את הכביש ופספסתי את המיועד... אז מה עזרה לי כל העבודה הפנימית?

רותי 11

New member
ממש לא, אם את תעשי

את הדברים לפי האיטואיציה שלך את לא תפספסי

רותי 11

New member
בהחלט - לא להסתכל בקנקן

ולראות פנימה לא לחפש את החיצוני או את התארים התשובות כולן נמצאות בתוכך

osho5

New member
סליחה

קראתי את הדיון ביניכן... אם כן.. מהי תשובתך רותי לגבי אותו אדם? אם זה לא היה ברור... הקשר עימו הסתיים בהטרדה.

osho5

New member
וגם

שאלה כללית. האם יש מה שנקרא "נשמות צעירות"? כאלו שלא חוו גלגולים רבים? או להפך? אנשים שעברו אלפי גלגולים ולכן הם ברמה רוחנית מאוד גבוהה? על מה מעיד מספר הגלגולים?

רותי 11

New member
osho5 יקרה - אין היום

נשמות צעירות, אנחנו בסוף עידן ולכן אין כבר נשמות צעירות יש אמנם נשמות שלא חוו הרבה גלגולים על כדור הארץ אבל זה לא עושה אותן נשמות צעירות. ומה הכוונה על מה מעיד מספר הגלגולים?

למעלה