קניתי לא מזמן OS 55AX. פתחתי לבדוק לפני הרכבת המנוע שאין לכלוך שנשאר בטעות באזור הצילנדר. הצילנדר היה נקי אבל יש עליו כתמים שנראים לי מוזר. אשמח לקבל את חוות דעתכם - האם זה תקין או שיש בעיה עם המנוע. המנוע חדש ולא הורץ עדיין. תודה!
הכתמים לא נראים לי בעיה בכלל הם מיחוץ לסליב ולא אמורים להשפיע על עבודת המנוע צריך לבדוק שיש אטימה מוחלטת בהרכבת הראש מחדש ולהריץ את המנוע על פי הספר בהצלחה חן
מנוע של אוטו באותה קלות כמו מנוע של טיסן אז אני בטוח שהיינו מגלים כל מיני "הפתעות" לכן לדעתי טוב מאד שהוא פתח את המנוע ובדק! אם זה באמת חלודה אז שיזרוק את המנוע הזה למוכר!! הבן-אדם שילם ממיטב כספו (אני בטוח שזה לא מאט) בשביל המנוע והוא מצפה לתמורה מינימלית שהיא כוללת מנוע תקין ולא חלוד! לדעתי הפיתרון הכי טוב זה לעבור למנועים חשמליים שאין להם בעיות כאלה וחוסכים הרצות, כיוונים, סירחון ועוד הרבה דברים מגעילים כאלה ואחרים. א.ר
ע"פ התמונה מדובר בנקודות חלודה. מאוד אופייני למנועים אשר "שוכבים" הרבה זמן וללא שימון הגנה. אין מה לדאוג , ממש מיותר לפתוח מנוע בשלב זה. שימון דק או חזרה לטיסה יעלימו זאת
ובכלל בבדיקה הזו. הרכבה שגויע של הראש מנוע יכולה לגרום לתפקוד לא מספיק טוב. המנוע שלך תקין, הכמתים האלו תוצע של תיפול טרמי של סליב המנוע. בברכה חיים שוורצמן