OS 55AX

wamir

New member
OS 55AX

קניתי לא מזמן OS 55AX. פתחתי לבדוק לפני הרכבת המנוע שאין לכלוך שנשאר בטעות באזור הצילנדר. הצילנדר היה נקי אבל יש עליו כתמים שנראים לי מוזר. אשמח לקבל את חוות דעתכם - האם זה תקין או שיש בעיה עם המנוע. המנוע חדש ולא הורץ עדיין. תודה!

strtal

New member
נראה כמו חלודה

אני רוצה להבין - פתחת מנוע חדש? למה?

wamir

New member
אני לא חושב שזה חלודה

לדעתי זה ציפוי לא טוב - זה נראה כמו פליז. והסיבה שפתחתי את המנוע היא לבדוק כי לא נשארו איזה לכלוכים בהרכבת המנוע

chen green

New member
לדעתי די מיותר לפתוח מנוע חדש אבל

הכתמים לא נראים לי בעיה בכלל הם מיחוץ לסליב ולא אמורים להשפיע על עבודת המנוע צריך לבדוק שיש אטימה מוחלטת בהרכבת הראש מחדש ולהריץ את המנוע על פי הספר בהצלחה חן

m rochlitz

New member
מה!!!????........./images/Emo12.gif

רגע, רגע.........אני רוצה להבין, גם בקנית רכב חדש , מקרר, טלויזיה,מזגן......וכ"ו אתה נוהג לפרק לפני השימוש כדי "לבדוק"? "סופר" מיותר לחלוטין. מ

irbaboon

New member
לא מסכים איתך מרדכי! אם היינ יכולים לפתוח

מנוע של אוטו באותה קלות כמו מנוע של טיסן אז אני בטוח שהיינו מגלים כל מיני "הפתעות" לכן לדעתי טוב מאד שהוא פתח את המנוע ובדק! אם זה באמת חלודה אז שיזרוק את המנוע הזה למוכר!! הבן-אדם שילם ממיטב כספו (אני בטוח שזה לא מאט) בשביל המנוע והוא מצפה לתמורה מינימלית שהיא כוללת מנוע תקין ולא חלוד! לדעתי הפיתרון הכי טוב זה לעבור למנועים חשמליים שאין להם בעיות כאלה וחוסכים הרצות, כיוונים, סירחון ועוד הרבה דברים מגעילים כאלה ואחרים. א.ר

m rochlitz

New member
ואני לא מסכים איתך "צפצולה"........

כאשר אתה קונה מנוע חשמלי וגיר חדשים אתה מפרק אותם לגורמים? אולי גלגל שיניים שבור? והמגנטים במנוע "חלודים"......... הפעולה שהבחור עשה מיותרת לחלוטין. מ

cimcim

New member
נקודות חלודה

ע"פ התמונה מדובר בנקודות חלודה. מאוד אופייני למנועים אשר "שוכבים" הרבה זמן וללא שימון הגנה. אין מה לדאוג , ממש מיותר לפתוח מנוע בשלב זה. שימון דק או חזרה לטיסה יעלימו זאת

Funtana

New member
דבר ראשון לא הייה צורך לפרק את המנוע

ובכלל בבדיקה הזו. הרכבה שגויע של הראש מנוע יכולה לגרום לתפקוד לא מספיק טוב. המנוע שלך תקין, הכמתים האלו תוצע של תיפול טרמי של סליב המנוע. בברכה חיים שוורצמן

Funtana

New member
נקודות חלודה לא לא ישנו את התפקוד של המנו

אין סיבה לדאגה

למעלה