Orphaned Land

Sham 69

New member
כן הם מצויינים..

יש להם רמת תיחכום ונגינה מעולם אחר, ריפים חלומיים, סולואים בניזונות והליריקס.. בכלל

dishate

New member
סבבה! אבל מה איתנו???

נכון הם תותחיים והם מארצנו הקדושה... וכבודם במקומם מונח... אבל אתה עוד לא נתת חוות דעת על הלהקה שלי ועוד הרבה אחרים לא... אז אל תבאסו תשמעו ותכתבו. תודה!

Bodom-child

New member
אחי....

השירים שלכם ממש נחמדים אבל מה דעתכם לארגן איזה הופעה טובה ואנרגטית ואז נראה מי אתם באמת ? וזה לא מתוך זלזול אלא מתוך הערכה כנה ללהקות מטאל צעירות בארץ

dishate

New member
תאמין לי שאנחנו מתים להופיע!

אבל נראה כאילו המקום היחיד באיזור הוא הלג`נדרי... ושם .. אי אפשר להראות מי אתה באמת... (עם כל הכבוד למקום) בכל מקרה אנחנו מוכנים להופיע בכל מקום בארץ.. רק תנו שמות של מקומות שניתן להופיע ואנחנו נגיע... אבל הכי חשוב, אנחנו מקווים שאתם תגיעו. כי אחרי הכל אתם הקובעים לא אנחנו. אם אתם לא תבואו אז בשביל מי נעשה מוזיקה? אנחנו מבת ים ולא איכפת לנו להגיע לכל מקום בארץ בשביל להופיע. שמעתי שבחיפה סצינת המטאל חיה ובועטת.. אז אם אתם מכירים מועדונים טובים בחיפה אשמח לשמוע. :cool:

Bodom-child

New member
תנסה אולי

במשכן לאומנויות בראשון מידי פעם מתארגנות כמה להקות להופעות שם הייתי שם פעם אחת והיה נחמד מאוד

Metal_F

New member
אני יבוא בטוח

אנשים כולנו תייכים להתאחד למען עתיד המטאל הלא מזהיר בכלל של ארצנו.

Sham 69

New member
אממממ... חיפה?

חיפה זה יותר PUNK.. הסצינה שם ``לוהטת`` ירושליים דווקא בענייני המטאל

pows

New member
רציני

תשמע אני מקרית שמונה ואנחנו כבר אירגנו 3 מסיבות מטאל-רוק ובפעם האחרונה היו שם כ- 300+ איש ואנחו בדיוק מארגנים עוד אחת וכל מסיבה אצלנו זה 3-4 להקות מנגנות אם אתה רוצה אנחנו יכולים לדבר

dishate

New member
אני חייב עוד פרטים.

הבנתי שאתה אחד מהמארגנים... איך אנחנו יכולים ליצור קשר? אני ינסה לשלוח לך אימייל לפרטים. במידה והכל יסתדר אנחנו נגיע בכיף.. בת ים לקריית שמונה ... יכול להיות אחלה טיול... :cool:

Sham 69

New member
מה אני אגיד לך..

אתם אחלה להקה, מנגנים מצויין, במיוחד בשביל בני 17-18 בכל מקרה אורפנד זה כבר משהו אחר, אני לא משווה להקות לאורפנד - אני גם לא המעריץ הכי גדול של אורפנד, אבל אורפנד זאת כבר רמה אחרת, כפי שאמרתי, יש להם ממש משהו מיוחד וכישרון בלתי מנוצח בכל חלקיק שיר שלהם, במיוחד בגיטרות ובליריקס, קובי פרחי ממש גאון ולמי שיש בעייה עם זה שהוא דתי שיישב לי ORPHANED LAND - LIKE FIRE TO WATER אחלה סולו... ביי..

dishate

New member
אחי ... אנחנו בני 18 עד 22...

ליתר דיוק... בכל מקרה אם אתה מכיר מקומות בירושלים אז תכתוב. שמח שאהבת! אגב, בחיים לא השוותי ואני לא ישווה אותנו לאורפנד לנד... זה משהו אחר.. או שפשוט היית צריך להגיד דעתך עליהם.. :cool:

shay or eli

New member
אתם אחלה!

אהבתי את השילוב בין זמר רקע מפחיד לבין סולנית מסלסלת עם קול צלול. לא מצאתי איך מורידים את השירים בMP3 מהאתר. אני זקוק להסבר קצר. דרך אגב - הזמר רקע (שהוא גם הנגן גיטרה לפי מה שהבנתי) עושה את הקולות המפלצתיים עם עזרה של מחשב או שזה בלא בטבעיות? מצפה לשירים נוספים..... :)

dishate

New member
זה הקול הטבעי...

אבל כמובן שהוא נשמע יותר טוב באולפן מאשר בלייב. טיפה רוורב פה טיפה דיליי שם.. אבל בכללית הכל טבעי. אגב שמעת את 5 השירים?? איזה הכי מצא חן בעיניך? זוכר תשם? תודה רבה על הביקורת!!! אגב יש עוד 9 שירים נוספים לא מוקלטים... בקשר ל-mp3 אתה צריך ללחוץ על הלינק של כל שיר ושם תמצא את הקובץ.

למעלה