Orchid problem

dahlia419

New member
Orchid problem

Shalom, my friend has warmly recommended your forum as one of the loveliest and most informative, so here I am with my Orchid problem: it is a year old, i am not quite sure of the kind it is, it was dormant during the winter but does not show any signs of coming to life, the leaves are green and there are 2 stalks that had blooms but nothing is happening now. I gave some water sporadically, no fertilizer please HELP!!!

shlumbergera

New member
איפה כל האורכידומאניאקים,סחלביסטיים

כן כן שמעתם נכון, מישהו כאן שואל שאלה בנושא הכי חשוב בחיים

shlumbergera

New member
איפה הם?../images/Emo11.gif

קפיץ וקפוץ יצאו לטייל ביער קפיץ אמר "בוא נתחבא" קפוץ אמר," קפוץ לי"
אז קפיץ קפץ לו
"אאוץ' "
צעק קפוץ "זה כואב"
" קפוץ לי"
אמר קפיץ, אז קפוץ קפץ לו
" אאוץ' "
צעק ...

צפנתי

New member
שתי הערות:

האם יש די אור? למה לא לדשן? (דישון עדין מאד, כפי שדרוש לסחלבים, כפית שטוחה של 20-20-20 על כל 5 ליטר מים)

dahlia419

New member
thanks

I am ignorant about "deshanim" a nd i am not really a gardener, so bear with me... My Orchid is facing north, there is light but no sun, the stalks are green but as stated, they are not showing any signs of coming tolife and produce more blooms, so any advice will be appreciated, thanks dahlia

r66

New member
יש מקלדת וירטואלית [עברית] בצד

שמאל של "הוספת תגובה" (לא התגובה המהירה)

shlumbergera

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif תרגום השאלה:

חברי המליץ לי על הפורום שלכם כעל אחד החביבים והמספקים מידע. הנה בעית הסחלב שלי: הצמח בן שנה. אינני יודעת מאיזה זן. במשך החורף היה רדום ועד עכשיו אין סימני התעוררות. העלים ירוקים וקיימים שני עמודי פריחה אבל דבר אינו מתרחש. אני משקה לעיתים, לא בזמנים קבועים. אינני מדשנת כלל. בבקשה הצילו !!!

shlumbergera

New member
היא יכולה לקרוא עברית והיות ואני

דחפתי אותה לפורום הזה, אני מרגישה אחראית נורא וכבר נכנסתי ללחץ אטומי בגלל שהיא לא מקבלת תשובות.

למעלה