Oracle לא מתקין ...

meorero

New member
Oracle לא מתקין ...../images/Emo46.gif

ניסיתי, ניסיתי. קיוויתי, קיוויתי....ולא הצלחתי. בעייתי היא כדלהלן: איני מצליח להתקין את אוראקל גרסא Personal - 8.1.7. כלומר- כאשר ה- CD מוכנס, מופיע המסך המצופה. אום לחיצה על Install לא גוררת שום תגובה !!! ברשותי מחשב חדש (Pentium iv, דיסק קשיח 40Gb, זכרון גודל 256 מהירות 1.5Gb). האים זו בעיית התקנה של Oracle בפנטיום 4 או ב- Win XP Pro ? אמרו לי שזה אולי קשור בגרסאת Runtime JAVA כלשהיא האים זה מוכר למישהו?

Leeorp

New member
התקנה על XP

מקרוסופט באופן יזום, לא תומכת בגרסת RUN Time, אתה יכול להוריד תלאי מאתר מקרוסופט, או מאתר סאן. כנראה שזו הבעיה. בעיה נוספת , היות וגרסת PERSONAL, נכתבה ל 95, יש בעיה להתקין אותה על XP.

meorero

New member
../images/Emo51.gifהתקנתי ...אך לא מצליח לי עם..

הפעלת ה- SQLPlus . זה מה שאני הכי זקוק לו עתה... זה כותב לי שגיאה כזו: ERROR: ORA-12560: TNS:protocol adapter error ניסיתי להכנס עם scott/tiger וגם לפי כ"א מן השמות שמצויינים ב Group המתאים (המשתמש שרשום בקבוצה ששמה: ORA_DBA) בכלי הניהול של Windows (יש לי XP Pro). לא ממש הצלחתי להבין מאתר Oracle מה עושים ...

meorero

New member
ל 8.1.7 Oracle יש בעיה בהתקנה על...

PENTIUM 4 בקטע של Java. ניתן לעשות חיפוש באתר Oracle לפי המילה Pentium ולמצוא שמה הוראות.

Leeorp

New member
שים לב

הבעיה אצלך היא שה ´ TNS Listner לא עובד. היות ומערכת ההפעלה שלך היא XP, ייתכן יושנה בעיה. תבדוק ב REGISTRY, שה SID אצלך תואם ל LISTNER. בכל מקרה כמו שאמרתי, היות והתקנתה על XP, ייתכן ויש חוסר תאימות.

meorero

New member
האם זה ה- Registry של מערכת ההפעלה?

ואם כן- אז אני אמור לראות את זה גם בתוכנה כמו RegCleaner? (ניסיתי ולא מצאתי שם שום דבר דומה). או שיש אולי גם בתוך Oracle איזה שהוא Registry? בקיצור - איך מגיעים ל- SID הזה שב- Registry ?

shimi1234

New member
איזה personal יש לך?

אם יש לך את ה 98 כנראה תתקל בהרבה בעיות! גרסת ה personal fo nt לא צריכה לייצר בעיות!

meorero

New member
ל- NT/2000...וזה כן עושה בעיות...

בעיקר כפי שמתלוננים כאן למעלה- להכנס ל- SQL*PLUS. לא מצליח להכנס, אפילו לא בתור SCOTT/TIGER

למעלה