OPT Vs CPT

Mr Rotem

New member
OPT Vs CPT

יש לי כמה שאלות על OPT ו-CPT ויהיה נחמד אם מישהו יוכל להאיר את עיניי בנושא זה: 1 - האם ביצוע Internship ללא תשלום, במהלך התואר, כחלק מדרישות התואר, נחשב ל-CPT? 2 - האם ביצוע CPT (בתשלום) ימנע ממני לעשות OPT בסוף התואר?
לעונים

אני מנסה למצוא תשובה בימים אלו ממש

ואני אמור להיפגש עם עורך דין מתישהו בשבועיים הקרובים. אני מפחד ליצור קשר עם היועצת הבינלאומית שלי ולשאול כי היא לא תקבל את זה בעין יפה. אז אני מבקש לשמור על דממת אלחוט כרגע, ביטחון שדה מאזין לשיחות האלה.

Mr Rotem

New member
אשמח אם תחזור אליי עם תובנות

אני נפגשתי עם עו"ד היום וההמלצה שלו הייתה בפירוש לא לעשות CPT, משום שלדבריו, סביר שזה ייפגע בסיכויים ל-OPT. לגבי השאלה השנייה, האם Internship שהינה חלק אינטגרלי מהתוכנית שלי ואינה בתשלום, נחשבת ל-CPT, לא הייתה לו תשובה.
עם העו"ד

ממה שאני יודע, אין דבר כזה

"לפגוע בסיכויים ל OPT ". זה חלק אינטגרלי מהויזה והמקסימום (שוב, ממה שאני יודע) שזה יכול לעשות זה לבוא על חשבון חלק (או כל) ה OPT - תלוי בכל מיני תנאים ש ANI15 ו - Dafnaz הסבירו לי לפני שבועיים. אני מקווה שזה עונה על השאלה השנייה שלך. אתה חייב הסדר מסוים ולרוב זה יהיה CPT. כל ביצוע של עבודה/ התמחות/ התנדבות מחויב בהסדר כלשהו, בין אם זה CPT, OPT או MVP
אז לגבי השאלה הראשונה שלך הרי זו התשובה ממה שאני יודע. אני אשמח לבשר לך על תובנותיי מהפגישה - בהצלחה גם לך !

למעלה