opendoor 2

evil i

New member
opendoor 2

עכשיו בחנויות המובחרות: החנות של דקל בתחנה המרכזית קומיקס וירקות קומיקאזה סלון מזל הנסיך הקטן (ספרים נדירים ברחוב קינק ג'ורג') קרמבו רקורדס ועוד...

evil i

New member
יש כאלה שאומרים שהוא אף טוב יותר

איך זה יתכן? תצטרכו לבדוק בעצמכם! שלושה יוצרים טריים שלא נראו מעולם! בגיליון 3: שער ציבעוני! זה הזמן להזכיר כי מי שמעוניין לפרסם חומר שלו, שייצור איתי קשר: [email protected]

evil i

New member
קראתי אותו שוב והוא אדיר!

למרות שאני יצרתי את רובו אני עדיין נהנה לקרוא בו מידי פעם. והפעם בלי ציצים על העטיפה! ניתן להשיג גם בחנות "הנסיך הקטן" המוכרת ספרים נדירים ברחוב קינג ג'ורג' וגם ב- החנות של דקל קומיקס וירקות קומיקאזה סלון מזל קרמבו רקורדס חשוב למהר! נגמרו כל העותקים בהוצאה לאור (זאת אומרת אצלי בבית)! בקרוב המהדורה השנייה ללא שגיאות הכתיב!

*GormE*

New member
../images/Emo6.gif

אם אתה רוצה שהביקורות יהיו אמינות לפחות תחליף יוזרים!

evil i

New member
מהדורה שנייה תודפס בקרוב!

לאור הביקוש הרב אזלו החוברות בהוצאה! אז לכבוד הוצאת המהדורה השנייה של הגיליון ספיישל מיוחד! תיקון שגיאות כתיב! כן, כן! בקרוב גיליון 2 יודפס מחדש והפעם ללא שגיאות כתיב! מה שהופך את המהדורה הראשונה לנדירה ופריט לאספנים! מהרו לקנות!

אני לא מאמין! ../images/Emo2.gif

גליון ללא שגיאות כתיב ובאותו המחיר!!! אני פשוט לא מאמין!!! אלוקים שישמור אותי. זהו, נרגעתי. אני יודע שאני אקנה את המהדורה החדשה. אני פשוט אוהב את הילדים המשוגעים האלה.

evil i

New member
אתה מתכוון

שתקנה גם את המהדורה החדשה ככה שיהיה לך גם את הישנה והנדירה וגם את החדשה המשופרת

אני לא בטוח... ../images/Emo163.gif

המהדורה הישנה והנדירה נשמעת כל כך טוב. אני חושב שאנסה להשיג המון מהדורות ישנות ואמכור אותן במחיר מופקע בעוד 20 שנה. קנו היום גליונות נדירים של אופנדור ותהפכו לגזלנים של שנות האלפיים!

evil i

New member
אתה גאון

אתה כל כך צודק. אני אוהב אנשים כמוך. איזה מזל שאתה חבר מערכת בעיתון שלי.

j i m m y

New member
אתה ממש גאון מסחרי!!

איך לא חשבו על זה לפניך.. אני מתרשם. באמת!

glendon

New member
עיתון מוצלח

צחקתי הרבה, נגמר לי מהר ואולי טוב שכך

evil i

New member
תראו איזה חוברות מדהימות קניתי!

הראשונה, נדירה ביותר, out of print: TANK GIRL:THE ODYSSEY כל ארבעת הפרקים בחוברת אחת! פשוט גאוני הקומיקס הזה. לא סתם טנק גירל הפכה להיות סימלן של הפמיניסטיות. ובכלל קומיקס מעולה. כל הכבוד ל CNV. COMPLET CRUMB NO 8 פשוט קראמבי כרגיל סטיות של פינגווינים מס 4 חוברות כאלה אפשר להשיג רק בחנות של דקל. נדירים בטירוף. BATTLE VIXENS 1-5 כן אני יודע, זה מנגה וזה גובל בפורנוגרפיה. אבל בחייכם, זה מצחיק, יש אקשן וכל דקה שתי כוסיות הולכות מכות ואז "פתאום" נקרעים להם הבגדים (אפשר לחשוב שהחצאיות האלה הסתירו משהו). לפעמים כדאי לקרוא דברים גם סתם בשביל הכיף וזה אחלה כיף. וגי'מי, איפה החרוז?

evil i

New member
אני לא בטוח שזה גיליון 4

אבל זה הגיליון שבו קיפי יוצא על 21 מצה"ל וכתבה על פרימוס במדור המוזיקה של אדוארד. וכן זה מעניין.

j i m m y

New member
ואם זה מעניין אותכם, גלנדון ש. יצא

מה A4 בגיליון 15# בעמוד 24, בקומיקס 'שלפוחיות בחינם'. וגם בעמוד 8.

evil i

New member
אתה מספר לי?

מאז שראיתי את הגיליון הזה אני מתייחס לפורמט הA4 בשם "שלפוחית". בכלל אני ממליץ על אוסף שלפוחית הזהב. הזוי ונהדר. פורץ גבולות.

למעלה