Open Source Flash Development

Digital Chaos

New member
Open Source Flash Development

היי, מישהו/י מכיר/ה תוכנת קוד פתוח לפלאש? תודה

IdleThought

New member
הממפ

http://osflash.org/ מכוונים בדיוק למטרה הזו עם קומפיילרים (אישית הם נראים קצת לא מעודכנים) אם אני לא טועה אז שימוש ב flex sdk הוא בחינם אך ללא סביבת עבודה , לפני כמה זמן אדובי שיחררו גירסת "מובטלים" ונתנו רשיונות חינמיים לגרסה האקדמית למי שנרשם אצלהם

Digital Chaos

New member
create 3d interactive flash gallery

היי אחרי שהבנתי שבעצם פלאש=תכנות
החלטתי לוותר על הרעיון המוצלח..
דרך אחרת לצור 3d interactive flash gallery?

IdleThought

New member
פעם היה

קראו לזה swift או swift3d , זה היה כלי להציג דברים בתלת מימד למרות שאינם באמת תלת מימד בפלאש אלא ציורים דו מימדיים , לא ממש טרחתי ללמוד את זה ברגע שגיליתי ש swift=! תכנות

Digital Chaos

New member
מעודד לדעת שאני לא לבד..../images/Emo13.gifובכל זאת..

אין אולי קוד מוכן שאפשר פשוט רק להחליף את תמונות ב"מ בתמונות שלי ?

IndigonFlash

New member
אני חושב שהיה פה בלבול קטן

הוא התכוון לעצמים תלת מימדיים שניתן לרנדר בפלאש כגרפיקה וקטורית, ואתה התכוונת לגלריה של תמונות דו מימדיות עם אפקט של עומק (זה משהו מאוד פופלרי היום בגלריות תמונות מבוססות פלאש). אם כן, אז אתה מתכוון למשהו כזה נכון (גלילה עם החיצים)? הנה הקוד שלו.

Digital Chaos

New member
צודק../images/Emo13.gif התכוונתי לגלריה של תמונות דו מימדיות

היי, הדוגמה ששלחת היא אכן מה שהתכוונתי -גלריה של תמונות דו מימדיות עם אפקט של עומק. אני רוצה קוד מוכן שלא צריך לערוך בפלאש-כי אין לי שמץ בזה, משהו שאוכל לגלול וללחוץ עם העכבר ימינה/שמאלה. יש לך עוד דוגמאות עם קוד ??? המון תודה

IndigonFlash

New member
תריץ חיפוש בגוגל, נתקלתי בקוד הזה במקרה

יש הרבה גלריות כאלו ואני בטוח שתמצא משהו :)

Darakan

New member
FlashDevelop

מה שכן לא תוכל לעשות איתה כלום אלא אם כן יהיה לך Flex/Flash/Flash Builder כדי לקמפל את הקוד שלך.

TheGreatNut

New member
אחד הדברים שמאוד יפים בפלאש...

זה שאפשר ליצור פחות או יותר הכל אך ורק דרך קוד, כלומר מבלי להעזר בכלל בתוכנה עצמה. אבל זה גם דורש רמה מאוד מ-א-ו-ד גבוהה של הכרות עם השפה וגם לדעתי זה פשוט לא שווה את המאמץ. אני מרוצה עד השמיים מכל שקל שהוצאתי על הפלאש המקורי שלי.

למעלה