Oops, there goes another one

  • פותח הנושא ro99
  • פורסם בתאריך

ro99

New member
Oops, there goes another one ../images/Emo10.gif

Should I be happy? I can't help feeling sad. Sad that people exist in environments where they feel the only way to survive is to go as deep as they can into the closet, which means being the most homophobic man in town, just in case there's any room for doubt. Sad (and angry as hell!) that the police still practise entrapment for no reason on earth. Sad that this happens again and again and again, so often, that they may as well keep a template of the news item and just insert a different name each time to save time. So how much more anecdotal evidence do we need that those who are most passionately homophobic invariably turn out to be homosexual?... * * In case you were wondering, this theory has been scientifically tested - in an experiment - and found to be true; more extensive and rigorous research wouldn't hurt, though.​
 

Noile

New member
אולי מגיע לו, אבל

כמה עצוב שהיחס להומואים דוחף אותו ואולי אחרים כמוהו להתנהג ככה. זהו תוצר של חברה הומופובית. ואותו דבר גם הסקס בשירותים, הלא אם הוא היה יכול ללכת בשקט לפגוש אנשים במועדון מבלי שהתקשורת תעשה מזה עניין גדול הוא לא היה צריך לחפש סקס בשירותים בתשלום...
 

eig

New member
אכל מהדייסה שבישל

מה שמזעזע אותי בכל הסיפור הוא העובדה שהמשטרה שם ממש מתסקת בשטויות האלה. כמה אנרגיות בלצוד הומואים. הריי לא מדובר בסוטי מין שהיו הולכים לאנסות רנדומלית אנשים בפארק, מדובר על רדיפה של הקהילה ההומוסקסואלית. פשוט מזעזע. מזעזע כל אותם הומואים אחרים שצריכים להגיע לשירותים בגן כי כזו המנטליות שם, ועוד לברוח ממשטרה. עממה, אותו פוליטיקאי היה מבין אלה שיצרו את המצב הזה. ולכן יש פה מעין שמחה לעיד שהוא דיי אוכל את הדייסה שהוא בישל.
 

TrigATUSA

New member
אין לי טיפה של סימפטיה אליו

איש מכוער השקיע את הקריירה הפוליטית שלו בלרדוף הומואים את הסימפטיה צריך לשמור לכל ההומואים והלסביות שנפגעו ונרדפו והופלו מהמעשים שלו התסביכים והשנאה העצמית של הומואים בארון בארה"ב זה משהו וראה מקרה Ted Haggard שעסק במשרה מלאה בהסתה והפצת שנאה כנגד הומואים בעוד שבאותו זמן קיים יחסי מין עם זונה ממין זכר וקח סמים
 

Noile

New member
למה רדיפה? למה

צריך לעשות סקס בשירותים ציבוריים? ומה עם אנשים ואולי ילדים שנכנסים לשירותים? למה הם צריכים להיות חשופים לזה?
 

ro99

New member
Cottaging and cruising

הם מסורת עתיקה ואהובה ע"י רבים שזאת לא האופציה היחידה שלהם. לא משהו שקוסם לי במיוחד אז אני לא משתתפת, אבל יש לי חברים הגונים ומשוחררים ונורמלים לגמרי שכן אוהבים את זה ומי אני שאצנזר להם את החיים? זה קיים במקומות מוסכמים וידועים ולא נעשה בפרהסיה שאת מדמיינת לעצמך, כך שאין חשש לשעטנז עם ילדים שבאים לעשות פיפי (שזה הפחד של רבים). יש דיסקרטיות והפרדה מה"ציבור הרחב" של מיקום וזמן, ויש קומוניקציה מוסכמת בין החובבים. לכן יש כאן מקרה של רדיפה ו-entrapment מכוונים: השוטר לא נכנס לו בתמימות ועשה פיפי ועזב, אלא התמהמה ורמז ועשה עינים וכדומה ונתן להבין שהוא בקטע. כך הם עושים את זה, ובאנגליה הוציאו את זה מהחוק כי זאת הטרדה ורדיפה של אנשים שלא רק לא פוגעים באף אחד אחר, אלא גם לעיתים קרובות עוסקים בהתנהגות שלא היתה נרדפת אם היתה בין גבר לאישה. (והקטע של תשלום היא לא ה-default, אלא שיש כאלו שמרוויחים כסף כיס כך...)
 

gabcake

New member
בהקשר

סיפור חמוד מהבית.. שוחחנו על שויון זכויות ואפליות בארוחת צהריים, והבן שלי אמר שכשהוא יגדל הוא יצטרף לאו"ם וישלח חיילים לשים שלטים בכל המדינות שאומרים אסור להפלות נגד גייז! כזה מתוק ותמים, ממש נגע ללב!
 

odedee

New member
אני לא שמח לאידו

אבל באופן מסוים אני כן שמח, עבורנו. אני חושב שכל מקרה כזה שבו מתברר שהומופוב קיצוני הוא אדם שיש לו בעיה קשה עם עצמו - וזה לא חייב להיות הומו ששונא את עצמו, אלא גם הרבה בעיות אחרות - מראה שהומופוביה היא תופעה לא בריאה, וצריך להתייחס אליה כמחלה.
 
למעלה