OOP למתחיל

Shalom107

New member
OOP למתחיל

איזה ספר/אתר הייתם הכי ממליצים בשביל מתחיל?

terra2

New member
לא כזה ממליץ לך להתחיל עם אנגלית

אלא אם אנגלית היא שפת האם שלך או שאתה ממש שולט בה..

יש אחלה אתרים בעברית שתוכל ללמוד בהם את הסינטקס של המונחה עצמים וקצת את התיאוריה.. אפשרי גם מ php.net אבל כדאי לך לקרוא גם קצת תיאוריה בעברית או אנגלית מאתרים.

לאחר מכן תוכל לעבור לספרים כמו php objects patterns and practice

הספרים מכילים כ 500+ עמודים ולא תמיד כל מה שנמצא שמה מעשי ואני מניח שלא תזכור הכל בלי התעסקות בזה דבר שבכללי יצרוך ממך הרבה זמן וזיעה (בעיקר בפנים ובאצבעות).

Shalom107

New member
אוקי אז איזה אתרים אתה ממליץ?

והאמת היא שמצאתי כמה ספרים והמלצות עליהם, רק שאני מעדיף לקחת ספר שמתרכז הרבה על OOP ואח"כ אני יכול לחשוב על PATTERNS. מה שכן עכשיו אני בלימודים ותוך כמה שבועות אני חייב לעבוד את ההסמכה של ZEND ZCE אני חושב.תודה.נ.ב. אני אשמח לקישורים באינטרנט שהייתה ממליץ על הסבר טוב.

refaelgold

New member
הקורס בhackeru?

אני דיי בטוח שהם בין הבודדים בארץ שמציעים את ההסכמה של zend

Shalom107

New member
יש כמה מכללות

שמלמדים PHP עם OOP ככה שהם לא היחידים.

אבל בכל מקרה. אם מישהו פה מכיר ספר/אתר טוב על OOP אני אשמח לשמוע על זה. פשוט יש כמה ספרים (3 שאני כבר שמעתי) אבל אני לא בטוח איזה מהם כדאי להתרכז.

ואם אתה לא יודעים אז אני פשוט אנסה לפחות להתחיל מ php.net שלפי הרבה שמעתי שהם דיי טובים בלימוד שלהם. לפחות לפי irc בערוץ של PHP

refaelgold

New member
יש כמה ספרים טובים

אם אתה עובד במחלקה של PDO שהיא סבבה לגמרי לגביtry catch ,ספר שהוא ממש מסכם..
אני לא יודע אם מותר לפרסם פה ספרים , שלח לי הודעה בפרטי ותקבל קישור

אחרי שתסיים את הספר תדע לקשר בין מבני נתונים כולל update,delete,insert into,create והכל הכל הכל בOOP .

itaym02

New member
OOP is general, not relevant just to PHP

thats why Open Univ and not a tech-book, which are indeed better in English

Shalom107

New member
ובנוגע ל OOP בכללי

bnayal ו itaym02 מסכים בהחלט, למרות שהבנתי שאין ב PHP את כל האפשרויות של OOP. ובנוסף הגבתי ל terra2 שאני פשוט צריך לעבור את ההסמכה הבין-לאומית של ZEND.

למעלה