Ooooooh - stop"

chemicalSIS

New member
Ooooooh - stop"

With your feet in the air and your head on the ground Try this trick and spin it, yeah Your head will collapse But there's nothing in it And you'll ask yourself....." תשלימו לבד. ולענייננו, עצירות אחרי החלקה ראשונה,מהירה וכיפית הבנתי שאם לא אלמד לעצור או לפחות להעט העצמות שלי יישארו שלמות ויציבות לטווח הארוך, בערך כמו מחירי הדלק. אז הרשו להפוך את האשכול הזה ל: אשכול טיפים לבולם המתחיל ראשית כל ...איך מעטים בירידה? איך בדיוק משתמשים בבולם הגומי הזה מצד ימין מאחור? וכו'... spill it!

עצירות <מהמילה לעצור....לא להתבלבל>

יש המון שיטות עצירה... הפשוטה ביותר היא עץ ,עמוד או קיר להתרסק עליהם, רק שצריך לוודא תמיד שיש כאלה בסביבה אחרת אתה בבעיה.... אז מה עושים ? יש את המעצור שהוא העצירה הבסיסית ביותר ולדעתי בשלב ראשון חייבים לשלוט בה..אח"כ אפשר להתקדם לעצירות אחרות... ומשם יש כבר עצירות שונות ..מותאמות לסיטואציות שונות ... ממליצה לך להכנס לאתר מחליקי הרולרס....<אתר מדהים אם תשאל לדעתי> ..יש שם מאמרים וסרטונים שמלמדים את הטכניקות האלה...בתאוריה...משם צריך להתאמן..ועוד ועוד .... כמו כן מומלץ להגיע להדרכות המתאימות שם תמצא תשובות ועזרה לכל דבר... בהצלחה

chemicalSIS

New member
כתבה מעניינת...

אני אקרא ואנסה להפנים. ובכל זאת, עוד לא עליתי על טכניקת האטה בזמן ירידה... מישהו?

בעצם לפי מה שאני קראתי פשוט מחליקים

יותר לרוחב הכביש ולא לאורך.. מה שעושה את המסלול שלך הרבה יותר ארוך ובעצם מאיט אותך כי השיפוע של הכביש לרוחב קטן יותר מהשיפוע לאורך.. בכולופן את זה אני יודעת רק מחרישה על אתר הרולר הישראלי במשך יומיים.. אתמול קניתי רולר.. אני בקושי נוסעת עליו.. אבל יהיה טוב.. בינתיים צוחקים עלי בשכונה עם כל המגינים האלה.. חח... מישהו עוד אמר לי שחסר לי גם מגן על האף.. שאני לא אשבור אותו.. XD יש בזה משהו.. אבל תמיד קל להגיד את זה מהצד .. ניראה אותם על הרולרים.. ולעיניינינו.. ממליצה לך לחפש באתר הרולר הישראלי אתר מצויין.. הקישור נימצא בהודעה של בוביק בדרכים [היה עוזר אילו ידעתי את השם.. אבל לא משנה..] ובהצלחה!

sharon 777

New member
האטה בירידות...

אני לא מקצוענית או משהו, סך הכל חזרתי לרולר לפני שבועיים כשהמפקד שלי בצבא קנה לי...... (לא, אנחנו לא שוכבים יחד:) אבל בקשר להאטה בירידות אני פשוט שמה את רגל ימין בזוית 90 מעלות מאחורי רגל שמאל ולאט לאט זה מאיט... אני יודעת שזה קורע את הגלגלים אבל מבחינתי זה או זה או להתרסק על משהו/ מישהו... שיהיה בכיף...

yoman321

New member
בעקרון זה ממש פשוט להאט

כל כמעט טכניקות העצירה שראית באתר של israel-roller יכולות לשמש גם להאטה המומלצות הן: 1. סנאו פלו- עצירה שמקבילה לאחותה מעולם הסקי, מאפשרת תאוטה הדרגתית או מהירה ומתאימה גם למהירויות מטורפות (אפילו ב90 קמ"ש) , החיסרון שלה היא שבמקום להפעיל לחץ על הגלגלים היא מפעילה לחץ על שרירים ואם השרירים מתייפים קשה לשמור על נסיעה בקו ישר בעיה נוספת עם סנאו-פלו זה שקשה ללמוד לבצע אותה בצורה מושלמת, אבל ברגע שיודעים זאת עצירה מס' 1 לירידות 2.מעצור גומי- כן , הדבר המעפן הזה שכולם ממהרים להעיף הוא הדרך היעילה להאט מעצור גומי עולה 30 שקל וסט גלגלים עולה 300 שקל , עדיף לגמור את הגומי חסורון -במהירויות גבוהות מרחק עצירה גדל מאוד והמעצור נשחק מאוד בירידות חסרון נוסף הוא שהמעצור "מגדיל" את העקב ומקשה לעשות תרגילים עם הרולרס (ירידת מדרגות ,הצלבות וכדומה..) 3. עצירת T - שוחקת מאוד את הגלגלים אבל נוחה וקלה ללימוד 4. סלאלום בירידה - תאוטה הדרגתית (לא עוצרת לגמריי) ,דורשת שליטה גבוהה ביציבות ומאוד מעייפת אבל לא שוחקת גלגלים ומאוד קלה ללימוד כדי ללמוד את כל זה כדאי להגיע להדרכות של לאוניד ונתי בימי חמישי ושישי בהצלחה!

Explize

New member
אבל יותר פשוט...

לסוע ולא להאט...זה החלק הכי קל... כמובן ששכחת את עצירת עמוד או עצירת תחת מושלמת..והכי מצחיק זה עצירת קיר...

מאוד לא נעימה..

אבל במקום לאבד שיווי משקל וליפול קדימה אני תמיד תמיד תמיד נופלת אחורה.. [הרולר נישאר מקדימה ואני מאחורה..] יש עצות?

נתן.ל

New member
כן

רגליים צמודות ברכיים מכופפות, על מנת לשמור קפיציות מסויימת + בלימת זעזועים גוף מוטה מעט קדימה, על מנת ליפול קדימה במקרה של איבוד שיווי משקל ועל מנת לשמר את התנועה לפנים.

למעלה