oo7

solmnop1

New member
oo7

בנוגע למחליף של ג'יימס בונד הבא לפי דעתי קולין פרל או יו ג'קמן הם המועמדים הטובים ביותר ולגבי נערת ג'יימס בונד בריטני ספירס היא בכלל לא מתאימה כי א' כל היא נמוכה מדיי וב' כל צריכים אחת שתיהיה גבוהה וחטובה נכון שבריטני חטובה אבל צריכים אחת בעלת יותר קריזמה ומושכת ויותר סקסית מי שמתאימה להיות נערת בונד הבאה זאת אחת מנערותיו של יו הפנר כמו פמלה אנדרסון לי שהייתה פעם שפנפנת פלייבוי או אוליי אחת שחומה הדוגמנית טיירה בנקס. צריך מישהי ספורטיבית וגבוהה.

wendigo

New member
אם בריטני איכס

תשתתף בסרט כמתוכנן זה יהיה אחד האסונות הנוראיים שקרו בעולם.

maya567

New member
אני ממש לא מסכימה ../images/Emo70.gif

ואני גם לא מבינה את כל ה"עלהום" הזה על בריטני. אפשר לחשוב שהתפקיד הנשי בג'יימס בונד זה חומר לאוסקר. זה תפקיד קליל ונחמד, אז למה לא. עד כמה שאני זוכרת, אפילו טינה טרנר הופיעה באחד הג'יימס בונדים. אז למה לא בריטני?

gaichu

New member
אם בריטני איכס תנסה אפילו להגיע

לאודישנים של ג'ימס בונד , זו תהיה הבדיחה הכי גדולה בעולם הקולנוע וכמו שאני יודע הצהובונים ישחטו את בריטני שפריץ על נסיון מהסוג הזה אני נשבע שבזמן שאני כותב את זה אני מתגלגל מצחוק.

wendigo

New member
זה לא העניין שהתפקיד של נערת

ג'יימס בונד הוא תפקיד הראוי לאוסקר. העניין הוא שנותנים למישהי נטולת כישרון כמו בריטני איכס את התפקיד, כמו שמחלקים לה פרסי מוזיקה שהיא לא ראויה להם.

אני לגמרי בעד בריטני ספירס

בתור נערת ג'יימס בונד. נראה שכולם אוהבים את הגוף שלה... ובהחלט אפשר לעשות עם הפנים שלה דברים סבירים. זה הוכח. היו נערות ג'יימס בונד הרבה יותר מכוערות...
אני לא יודעת זה נשמע לי כמו רעיון מעניין ומודרני. ^_^ בשמחה אלך לראות סרט כזה. ^^

למעלה