Only You- Yazoo

pimpf

New member
Only You- Yazoo

מי שר את המקור? אני שואלת את זה, כי חברה שלי חזרה מלונדון והביאה לי 2 דיסקים של דפש מוד, אחד ראיון והשני ביוגרפיה (לא רישמית). בין כל הדברים שנאמרו שם (וגיליתי מלא דברים חדשים שלא ידעתי, או שלא הייתי בטוחה שהם נכונים), דיברו על Yazoo שהגיעו למקום השני עם השיר הזה, ואמרו שוינס הציע אותו במקור לדפש מוד... עכשיו, יש את הגירסה היותר מוכרת של השיר, שמבוצעת ע"י Flying Pickets?? באיזו שנה היא יצאה?? חפי.

alpha80

New member
זה המקור

וינס כתב את השיר אם הוא הציע אותו לדפש או לא - אני לא יודע, אבל בכל מקרה - השיר בביצוע של יאזו הגיע למקום השני בבריטניה באפריל 1982, והביצוע של ה FLYING PICKETS יצא בנובמבר 1983 והגיע למקום הראשון. זה היה אגב שיר האקפלה (ללא ליווי כלי) שהגיע למקום הראשון בבריטניה.

pimpf

New member
ואוו...

הייתי בטוחה שהביצוע השני יצא מתישהו בשנות השבעים
אז לפי הביוגרפיה, השיר הוצע לדפש מוד והם דחו אותו... (אני וענת לא כ"כ הבנו בהתחלה, כי חשבנו שהמקור בכלל לא של Yazoo...). נחמד לדעת... תודה!

alpha80

New member
בשנות ה 50 ה 60 וה 70

היו כמה וכמה אונלי יויים אחרים: ב 1956 היה ה ONLY YOU הראשון המוכר בביצוע של ה HILLTOPPERS (אונ-לי- יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו) ב 1957 הוא חודש ע"י הפלאטרס והפך ללהיט גדול יותר. זה השיר שההורים שלנו היו רוקדים במסיבות יום שישי ובחתונה שלהם. וב"אסקימו לימון" ו"ספיחסים". אותו השיר חודש כמה עשרות פעמים בשנות ה 60 וה 70. ב 1991 הופיע ONLY YOU אחר לחלוטין, מדהים ביופיו, של הרכב בשם PRAISE, מין אניגמה כזה, מאוד אהבתי. וב 1998 הופיע עוד ONLY YOU של פורטיסהד, מדהים אף הוא.

pimpf

New member
וזה מזכיר לי...

זוכר את הרשימה של "מצעד המצעדים" שהיתה בעיתון?? היתה רשימה של "תזכורת" ויכולנו לראות כמה שירים "כפולים" יש

turrican

New member
ל - pimpf ../images/Emo6.gif

הפעם ליכלכת. את לא יודעת מי שר את השיר במקור? לא ידעת שווינסי (הקינג) כתב את זה ב-82 ? יש ביצוע אקוסטי של אליסון מויה והוא ממש מושלם .

pimpf

New member
לא... ../images/Emo9.gif

הייתי בטוחה שהביצוע השני של Flying Pickets, הוא המקור... ועכשיו זה די הפתיע אותי, כי פתאום מתברר שזה בכלל אמור היה להיות שיר של דפש. מצחיק לא? כי כמה שאני מנסה, אני לא מצליחה לדמיין אפילו, את דייב שם את השיר הזה... לא יודעת, זה לא מסתדר לי בראש

למעלה